View Single Post
Vechi 18.05.2010, 23:02:17
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Adica Martorii spun in publicatiile lor, in conversatiile lor, afirma pe saitul lor oficial: „Noi nu credem ca Dumnezeu mai vindeca si astazi!”.

Iar tu zici: e imposibil, eu sunt sigura ca e altfel, povestea zice altceva.
Da, eu asta zic...normal!
Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Uite ce vreau sa spun: nu stiu de ce autorul a scris povestea.

Dar ceva nu are sens in ea. In epilog descoperim ca tipii erau niste excroci. Dar... nu o faceau pentru bani. Atunci pentru ce? Prozelitism...

Metoda descrisa SUB NICI O FORMA nu face parte din tehnicile martorilor. Ei au alte proceduri, le stim cu totii. Si este foarte clar: nici nu cred in „minunile„ de felul respectiv.

Daca autorul zicea ca excrocul era penticostal sau ca voia sa obtina bani, il credeam. Dar asa, povestea lui e doar distractiva.

Oare chiar nu se pot observa aceste aspecte atat de evidente?
Evidente pentru tine, sau vrei sa spui ca trebuie sa fie evidente si pentru mine, de ce?

Excroci nu sunt numai cei care vor bani, si sper ca ai si tu o lista mai bogata in conotatiile acestui termen, ca de nu...nu-i a buna.

Excrocii "minunati" cu siguranta sunt de astia disperati sa mai aduca ceva membri la casuta din vale...unde pastorul e depresiv pentru faptul ca a lui comunitate e cam mica, de crescut nu creste, si tre sa de raportul la sediul central din USA, cum ca... creste...creste...lumea vine, vine, vine...si se boteaza non stop, cu zecile de mii .

Cam asa trebuie sa fi fost si domnul vindecator...ca altfel nu se ducea el in gara, cu o strategie de racoling atat de " avansata"!

Dar eu zic asa, daca ma duc in orasul cu pricina, si intreb la fata locului care sunt strategiile martorilor, si lumea spune si de vindecatorul din gara, care uneori mai sta in fata cluburilor, sau in piata de legume...ce ne facem?