Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Nu, nu ma conving...pentru ca nu cred in ce se spune pe sit-urile oficiale ale diverselor denominatiuni...
|
Adica Martorii spun in publicatiile lor, in conversatiile lor, afirma pe saitul lor oficial: „Noi nu credem ca Dumnezeu mai vindeca si astazi!”.
Iar tu zici: e imposibil, eu sunt sigura ca e altfel, povestea zice altceva.
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Totusi nu inteleg ce vrei sa spui, concret: ca preotul ala a inventat povestea, si ca de fapt nu a fost niciodata in gara, nu a condus nicio ruda, nu a vazut nici un grup de iehovisti, si ca nici un altul nu a vazut scena respectiva?
Sau...nu erau iehovisti, dar era alta denominatiune...care crede in minuni, care?
|
Uite ce vreau sa spun: nu stiu de ce autorul a scris povestea.
Dar
ceva nu are sens in ea. In epilog descoperim ca tipii erau niste excroci. Dar... nu o faceau pentru bani. Atunci pentru ce? Prozelitism...
Metoda descrisa SUB NICI O FORMA nu face parte din tehnicile martorilor. Ei au alte proceduri, le stim cu totii. Si este foarte clar: nici nu cred in „minunile„ de felul respectiv.
Daca autorul zicea ca excrocul era penticostal sau ca voia sa obtina bani, il credeam. Dar asa, povestea lui e doar distractiva.
Oare chiar nu se pot observa aceste aspecte atat de evidente?