Citat:
În prealabil postat de vsovivi
''Deci să înjectăm slănină în găină!''
Așa că pentru ce mă tot ispispitești cu viitoaria trufie din trecut a numelui meu, pusă în cârligul cu care mă pescuiești, cum că o să scot tocmai eu monstul de sex feminin din baltă și o să am ce mânca fără să dau la nimeni din... carne... carne de tren-intersixtysix ce a luat-o la vale? Păi până în iad el trebuie să treacă prin valea lui Iosafat, adică prin Lucrarea de la Pucioasa, și abea apoi ești sigură că următoarea stație, pentru tine e iadul... deci nu te grăbi!
Și pentru ce produci atâția porci de slănină pe caiet printre comentariile criticilor de artă și pui urechiușe ''și'' cornițe cuvintelor? Nenia cu savantul ispavlovici te-a învățat să repeți superstiția din furtuna stârnită cu vijelie într-un pahar cu vere așa ca o ''Ci or bea''? Sau crezi că n-au creștinii ce bea decât cafia amară și plină de venin ca să le ghicești tu și numai tu în zaț? Și ce vezi tu acolo în zaț? Îți spun eu: niște rămășițe înmuiate și strecurate, rămășițe din boabele de cafia, care s-au prelins apoi pe farfurfurioară, după ce ai rotit și ai viceversat cănița! Fiindcă tare ți-a mai plăcut râșnița.
Și ghicești mereu ca să demaști ce? Păi nu te-ai demascat destul? Mai mult decât milă amestecată cu silă... ce să îmi fie de tine? Te plâng mereu dar e în yadar.
Și oare nu ți-am mai zis că nu servesc cafiaua aristocrată a lui tanti grijania cu niciun chip? Pentru ca să nu-mi mai ghicească ea ''viitorul'' și ''norocul'' și fericirea alături de nenia cu ispisisikaa din lesă și cu eretele său dresat de pe umărul drept!
Ce tot insiști? Ce vrei defapt? Să servesc din cafia? Păi atunci o să servsc, fără zahăr, doar atunci când nu o vei mai produce în ibribricool satanei!!!
|
Dar tu ce insiști? Ce vrei de fapt? Să ne convingi că locul tău este în altă parte? Într-un sanatoriu? Din ce scrii tu, nu numai că ne se înțelege nimic, dar le faci un deserviciu pucioșilor, deși tu ești convins de contrariul.
Intervențiile tale n-au nici o logică, și deși dai impresia că vrei să combați, nu aduci nici un argument în favoarea cramponării tale de Gică Contra. Nu te mai obosi să bați apa în piuă, sau dacă vrei să explici de ce ești de altă părere, fii mai civilizat și adu și tu ceva acolo, un argument cât de mic, niște citate biblice care să-ți susțină părerile. Iar dacă nu ești în stare, lasă-te păgubaș și mai slăbește-ne cu inepțiile tale.