View Single Post
Vechi 22.05.2010, 19:51:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Pai, ultima data cand m-am uitat, nimeni de pe acest forum nu este elevul meu. Nu pretind sa va fiu profesoara. ;-)
Si in al doilea rand, daca un elev de-al meu nu accepta ce ii spun si dupa ce ii dau toate datele ramane pe a lui, ce ai vrea sa ii spun? Pot sa ii spun (daca asa este) ca poate sa faca ceva dar ca nu asta este punctul de vedere ortodox.
In cazul nostru, cum discutia este deschisa, pot sa ii spun ca asta este ce am inteles eu din ortodoxie dar daca el nu accepta sa mai caute.
Spui "nu pretind să fiu profesoară" ! Ești Fani , și nu orice profesoară , ci de RELIGIE ORTODOXA ! Mă înșel ? Nu cred ! Ai o răspundere în plus față de noi cei obișnuiți și neștiutori . Tu propovăduiești în școli ORTODOXIA ! Ai o mare responsabilitate , mai ales că toate cele spuse de tine nu trebuie să se bazeze pe imaginație sau instinct , ci pe Învățăturile Sfinților Părinți ! Un Preot de intră aici pe forum , nu poate spune una aici și alta în Biserică. Hristos, dragă Fani, nu are mai multe fețe ! Există o singură Cale, un singur Adevăr , și asta o ști cel mai bine ca profesoară de Religie ORTODOXĂ !