View Single Post
Vechi 25.05.2010, 19:34:51
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ba tu ai probleme mari nu stiu ce te-ar mai face bine ba nici picurii nici sanatoriu nu cred ca ar avea efect ba tu esti plecat pina dincolo de lume.adevarul ca asemenea "discursuri"inaltatoare mai rar de la un fiu al neascultarii ca tine baiete tin-te bine biciul vine,e singura ta sansa.deci poti sa laturesti in continuare ca balta ai.
Păi iată că tu ești una din probleme, dar nu pentru mine ci pentru Dumnezeu... și cândva o să pricepi cât de mare ești... ca problemă mă refer.

Păi cu picurii și cu sanatoriul vă treatează nenia după ce v-a speriat cu ispisisikaa scoasă din lesă ce atacă concomitent cu eretele stârnit, eretele de pe umărul drept. Haloperidolul nu te poate trata de frică, ci te bagă în desfrânare... e cea mai rapidă cale pentru a te preschimba în legumă și apoi în fum de țigară... e greu până ajungi să nu-ți mai pese, până începi să nu mai folosești punctuația, să învinuiești pe altul de starea ta păcătoasă și pătimașă... deci e greu până te lași pe mâna lor, adică pe mâna nimănui că mai devreme sau mai târziu ai să pricepi că ești „pe mâini bune”... și or să te îngrașe cu haloperidol și ai să visezi că o să-ți fie bine cândva, că vei fi iar ca ceilalți „fericiți” din gLume și îți va fi și mai frică, îți va fi groaznic de frică să crezi că ai să zici că de aia ți s-a făcut rău... din cauza mea... Păi am făcut eu păcatele tale? Te-am ispitit eu să crezi în minciuni? Ia uită-te bine cine sunt cei ce te ispitesc și te amăgesc!

Deci sigur că eu sunt plecat dincolo de gLume... și nici nu vreau să mă reîntorc. La cine anume ai vrea dumneata să mă reîntorc? La țigări, la cafea, la bani, la desfrâu? La satisfacțiile vicleșugului care se dă înțelepciune doar că din necredință se ocupă de furturi și răpiri?

De cine crezi tu că ar trebui să ascult? Păi de Unul trebuie să asculți dacă vrei ca să te mântuiești: de Cuvântul lui Dumnezeu. Dar voi ați vrea ca ascultând de unul sau de altul să uit pe Dumnezeu ca să plinesc porunci și datini omenești... Păi ceea ce iese din om spurcă pe om, și nu ce iese din gura Lui Dumnezeu sau a mânca cu mâinile nespălate... căci ce iese din om intră în om și spurcă pe om, și așa intră țigara, beția, curvia, minciuna și necredința și toate poftele cele rele și dulceața învârtoșată a minciunii măririi de sine ca părere bună despre sine a omului trufaș și tiran asemenea altui om... și iată dorul acestora mă cheamă din tine, că cică spui tu că sunt un fiu al neascultării care merită bice... Șansa mea... Dar a ta care e? Să mi le aplici dumneata... nu-i așa? Că altfel cum o să se afirme creștinul de azi?

Iar de lăturit, stimate domn, păi nu dumneata vroiai să mă internezi și să mă tratezi cu haloperidol? Iar despre baalltă, sunt sigur că n-ai priceput pilda cu mărul și cu para ce pluteau pe baaltă și în care miscau doi viermisori ca să se satisfacă unindu-se... ajungând în cele din urmă exact așa ca porcii...

păi era vorba de porci făcuți pe caietul de teme cu care ar vrea duhul rău ca să injecteze slănină în găină...

așa că, băăăă, să nu te superi dacă iată nu mă las sedus de lingușelile lui ispisisikaa neagră ce a băgat boticul la cafea neagră cu lăptic ca de frica eretelui stârnit, hop, să cedez și să dau dreptate lingvisvistelor aristocrate care iată că se cred savante și se folosesc de soții Zidaru ca să le iasă pasiențele și calculelele.

Să nu te superi deci că nu-ți urmez sfatul tău cu haloperidolul și când o să vie biciul... știu că nu va fi milă... căci dacă de prooroci nu au avut milă... dar atunci de moșul tânărul putregai? Și ce crezi dumneata că vor face pomilor uscați și putregăiți dacă pomului verde și plin de rod i-au tăiat capul?

Last edited by vsovivi; 25.05.2010 at 20:52:04.