View Single Post
Vechi 26.05.2010, 18:32:01
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit frate crestine pacatul trebuie osandit pe fata..

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Mie mi se pare o manifestare idioata si frustra(n)ta care nu are nici un efect bun ci doar starneste duh de impotrivire fata de ND si Biserica si-n aia care-l aveau latent si pe care nu-i interesau homosexualii nici de bine nici de rau.

Daca se face marsul normalitatii sa se faca nu aruncand cu pietre in altii ci aratand cat de fain e sa fii normal. Iar de chestiunile legale cu legi proiecte chestii sa se ocupe cine are experienta cu asa ceva, laicatul ortodox sau reprezentati ai Bisericii, nu stiu, parca aveam preoti in Parlament.
frate crestine pacatul trebuie osandit pe fata asa ne spun Sfintii Parinti..sa zicem ca pe cei pe care ii ocroteste harul lui Dumnezeu stiu sa se fereasca de acest pacat..dar cei care sunt prin discoteci sau ma rog departati de Dumnezeu si care sunt tot oameni ca si noi nu lepadati, pe ei cum ii poti avertiza ??? stand in casa si facand o rugaciune pentru ei ??? este foarte bine - crestini suntem - ne doare pentru aproapele nostru...dar o parte din acesti tineri trebuie sa aiba si curaj sa infrunte cu, curaj asa cum sunt si cei care fac aceste manifestatii..acest mars nu vrea sa starneasca nici un fel de duh de impotrivire fata de nimeni ci doar fata de pacat..si nimeni nu arunca cu pietre..Noua Dreapta nu este impotriva homosexualilor ci impotriva homosexualitii care este cu totul altceva...ti se pare ca este incorect ??? flacaii lui Stefan cel Mare,Mihai Viteazul au pus mana pe arme si au aparat tara...Biserica era cu ei..Dumnezeu era cu ei..asa ca te rog frate in Hristos incearca cat de cat sa intelegi !
Reply With Quote