View Single Post
Vechi 26.05.2010, 22:29:07
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Nu, cred ca vrei sa faci intrebarea mea sa para retorica pentru ca nu ai gasit un raspuns la ea. Crede-ma, e cat se poate de aproape de subiect.

Repet: cine esti tu, sa decizi ce e normal si ce nu? Asta avand in vedere ca etichetele normal/anormal s-au modificat de nenumarate ori de-a lungul timpului. Astept raspuns la obiect, deci nu, nu e retorica.
daca se merge pe aceasta linie DA se departeaza foarte mult de subiect pentru ca cei asemenea cu dumneavoastra nu caut adevarul ci vor sa se gadile pe ei insisi cu adevarul inteles de ei..nu cred ca primi oameni daca e sa mergem pe aceasta linie au fost homosexuali altfel nu mai vorbeam unul catre altul aici..nu eu decid insasi firea omeneasca o spune si mai departe Legea lui Dumnezeu care intareste aceasta normalitate (in cazul homosexualitatii desigur)

Citat:
Nu stiu, pentru ca nu stiu nimic 100% sigur, dar presupun. Si imi poti spune daca am presupus corect, daca imi spui cand ai omorat ultima data pe cineva, pentru ca dumnezeu ti-a poruncit. Tu sau prietenii tai de la Noua Dreapta. Daca nu ati facut-o, inseamna ca aplicati legea divina selectiv. Daca nu ai inteles despre ce vorbesc, spune-mi, revin cu citate. Din biblie.
ce legatura este prietene intre Marsul pentru normalitate (ca aici era discutia) si omorat..ai vazut vreun loc unde am spus omor pentru homosexuali sau ca Dumnezeu zice sa omori si noi zicem nu..asta este o problema de care se lovesc cei ca dumneata incep sa citeasca Biblia si evident incep cu VT si cand aud de omoruri o inchid si zic ca acest Dumnezeu era razbunator..cei mai multi fac asa..nu e nevoie de citate ca stiu ce vrei sa spui...la fel ca si in postul trecut CAUTA si cauta bine citeste mai departe in SF Scriptura si daca iti lasi un pic din pene jos ai sa intelegi...

Citat:
Nu, voi o faceti, cand invocati pe cei 87% ortodocsi din tara asta, si va imbarbatati la gandul ca simt ca voi, si cand o puneti de un mars, va adunati 300. Gandeste-te la asta.
oricum ar fii tot putini sunt acesti homosexuali 2% daca nu ma insel..ceilalti sunt majoritatea tacuta..dc nu crezi intraba din usa in usa vezi care sunt pentru si care sunt impotriva homosexualitatii..

Citat:
E ciudat cand ma acuzi pe mine de lipsa de intelegere, avand in vedere ca eu imi pun intrebari pe care in mod evident tu nu ti le pui, pentru ca sunt in afara zonei tale de comfort.
au fost timpuri cand si eu imi puneam intrebari si e f bine ca iti pui..dar ca sa te inchizi si sa te incurajezi ca nu e nimeni si nu e nimc asta e marele rau..

Citat:
Cat despre neliniste, fii recunoscator ca exista persoane din astea nelinistite, care vor sa afle si sa masoare tot, ca daca omenirea era compusa doar din oameni pentru care biblia si preotii erau de ajuns, iti sculptam mesajul asta pe o piatra si il agatam de 10 porumbei, si asteptam un raspuns, la anul, cam pe cand incepea recolta.
nu despre aceasta neliniste iti spuneam..biserica nu are nimic cu stiinta (nu face confuzie aici cu biserica catolica care a spus acea tampenie crede si nu cerceta)

Citat:
Mai mult decat atat, nu e treaba mea, sau a altora, sa dovedim ca dzeu nu exista. Daca tu crezi ca asta ii tine pe toti oamenii de stiinta treji si nelinistiti noaptea, supraestimezi importanta credintei si zeului tau.
iarasi zic nu despre aceasta neliniste vorbeam.. dar ca sa raspund totusi ceva - cauta si vezi ca oameni de stiinta f cunoscuti au inteles ca Dumnezeu exista in cele din urma..

Last edited by fall3n; 26.05.2010 at 23:00:30.
Reply With Quote