Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 21:57:48
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Stii de ce te intreb ? pentru ca imi e teama ca impingem discutia in alt loc..undeva departe de subiect..
Nu, cred ca vrei sa faci intrebarea mea sa para retorica pentru ca nu ai gasit un raspuns la ea. Crede-ma, e cat se poate de aproape de subiect.

Repet: cine esti tu, sa decizi ce e normal si ce nu? Asta avand in vedere ca etichetele normal/anormal s-au modificat de nenumarate ori de-a lungul timpului. Astept raspuns la obiect, deci nu, nu e retorica.

Citat:
de unde stii tu ca eu o aplic selectiv ?..stii cumva ce fac dimineata cand ma scol sau seara cand ma culc ? ai obiceiul cumva sa bagi toti crestinii intr-un borcan si sa pui si eticheta ?
Nu stiu, pentru ca nu stiu nimic 100% sigur, dar presupun. Si imi poti spune daca am presupus corect, daca imi spui cand ai omorat ultima data pe cineva, pentru ca dumnezeu ti-a poruncit. Tu sau prietenii tai de la Noua Dreapta. Daca nu ati facut-o, inseamna ca aplicati legea divina selectiv. Daca nu ai inteles despre ce vorbesc, spune-mi, revin cu citate. Din biblie.

Citat:
ai obiceiul cumva sa bagi toti crestinii intr-un borcan si sa pui si eticheta ?
Nu, voi o faceti, cand invocati pe cei 87% ortodocsi din tara asta, si va imbarbatati la gandul ca simt ca voi, si cand o puneti de un mars, va adunati 300. Gandeste-te la asta.

Citat:
sincer nu ma astept la prea mult sa se inteleaga pentru persoane ca dumneavoastra..stii ce este comic(dar nu de ras) la aceste persoane ? par si chiar se invart in jurul cozii..au o neliniste..de unde asta domnule konijiro ?..cum de o vad ? f simplu...(adevaratii)crestinii nu sunt asa zbuciumati asa cum sunt cei care vor sa-l masoare pe Dumnezeu cu metru si sa-l cantareasca cu eprubeta..vor ei sa dovedeasca ca Dumnezeu nu exista si cate si mai cate..va e frica ca daca eu cred in Dumnezeu va fur energia si aerul in care respirati ??? fiti daca se poate zice asa - linistiti - nu vrem sa va luam aerul ! te salut !
E ciudat cand ma acuzi pe mine de lipsa de intelegere, avand in vedere ca eu imi pun intrebari pe care in mod evident tu nu ti le pui, pentru ca sunt in afara zonei tale de comfort.

Cat despre neliniste, fii recunoscator ca exista persoane din astea nelinistite, care vor sa afle si sa masoare tot, ca daca omenirea era compusa doar din oameni pentru care biblia si preotii erau de ajuns, iti sculptam mesajul asta pe o piatra si il agatam de 10 porumbei, si asteptam un raspuns, la anul, cam pe cand incepea recolta.

Mai mult decat atat, nu e treaba mea, sau a altora, sa dovedim ca dzeu nu exista. Daca tu crezi ca asta ii tine pe toti oamenii de stiinta treji si nelinistiti noaptea, supraestimezi importanta credintei si zeului tau.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! cristiboss56 Pocainta 4 01.08.2013 19:22:30
Marsul pentru viata ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 3 20.03.2012 20:22:39
Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 48 04.02.2012 22:25:19
Marsul Distrugatorului eodor nastasa Generalitati 11 19.04.2010 21:04:37