View Single Post
Vechi 26.05.2010, 23:05:35
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Si eu as putea-o lepada daca n-as vedea ce bine s-a coafat doamna din stanga...( si eu ce par rar am...)sau daca n-as simti ce parfum de firma are fata din dreapta,oare cum ii zice? l-o fi luat de la dutty free, o fi fost scump? sau poate tamaia
miroase asa? Sau "ce rochie sexi, Doamne! de maine ma apuc de cura de slbire, nu mai mananc..."
Să înțeleg că aveți ceva împotriva coafurii ? Sau credeți că nu se cuvine ca femeile să se parfumeze ? Ori poate că purtarea unei rochii care ar sublinia grația și frumusețea trupului este păcat ?

Eu cred că trupul este, ca și sufletul, dar al lui Dumnezeu. Faptul că trupul are o poziție secundă față de suflet nu înseamnă că trebuie să îl tratăm cu indiferență. Nici nu trebuie să credem că aceste două daruri ar fi asemenea talerelor unei balanțe, încât dacă am da importanță trupului ar însemna automat că nu mai dăm sufletului. Neuitând nici o clipă să dăm întâietate sufletului, fiindcă acolo unde va fi sufletul va fi și trupul, să ne îngrijim și trupurile ca pe temple ale Duhului Sfânt.

Binecuvântează, Doamne, cele dinlăutrul meu !

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote