Citat:
Īn prealabil postat de konijiro
De ce intrebi? Nu ai loc de mine?
Dintre noi doi, abordarea mea mi se pare mai onesta. Sunt ateu, si argumentatia mea izvoraste din asta, si este una onesta.
Tu te dai crestin, pe un forum crestin, si vii pe aici si nu numai ca jignesti pe cine apuci, dar mai si minti*.
Deci te intreb eu, tu ce cauti pe un forum ortodox?
*parerea mea, si atata timp cat nu aduci dovezile care ma contrazic, dovezi care iti sunt la indemana de altfel, imi pastrez opinia.
|
ba tu ai tensiune? ai baut ceva toxic? sa umflat orezu'in tine ?mai cauta-ne prin alta parte pe aici ridici praf inutil nu vezi ca nu te intelege nime? duteeeee....si cinta la alta masa aici nu te agreaza nime si zau dar aici sint oameni o leaca mai sanatosi,si discuta cu totul alt-ceva tu chear nu vezi acest lucru ?si apoi ai si numele ala care provoaca dezgust nici nu mai e nevoie sa deschizi discutiile tale lipsite de sens ca imi vine bleah..dute la taticu corut ca ala te intelege ca-i de mintea ta.ins-u-si prin faptul ca vrei sa spui ca nu exista Dunmezeu tu il recunosti ca alt-fel nu ai mai contrazice atita te-ai resemna si te-ai duce acasa linistit dar esti f.disperat,disperatule!! sa te faci inteles dar aici nime nu te crede,esti cel mai mare mincinos pe care l-am cunoscut ori habarnist.razboiul acesta e pentru tine o cauza pierduta lupti sub steagul negru. la timpul cuvenit ai sa iti primesti plata mercenarule perdant.ai vazut universul in splendoarea lui? este capodopera Arhitectului Suprem!!! tu aicea pe pamint vrei sa iti susti punctul tau de vedere care e doar un punct mic ca o gaurica prin care privesti universul<.dar universul{DUMNEZEU}cum te vede pe tine prin punctul tau esti ca ceva inexistent<si cu toate acestea te iubeste mai punct neinsemnat si biet'de tine.