![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dintre noi doi, abordarea mea mi se pare mai onesta. Sunt ateu, si argumentatia mea izvoraste din asta, si este una onesta. Tu te dai crestin, pe un forum crestin, si vii pe aici si nu numai ca jignesti pe cine apuci, dar mai si minti*. Deci te intreb eu, tu ce cauti pe un forum ortodox? *parerea mea, si atata timp cat nu aduci dovezile care ma contrazic, dovezi care iti sunt la indemana de altfel, imi pastrez opinia.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Ce cauti pe un forum ortodox?" eu nu te-am intrebat de "abordarea" ta sau ce parere ai despre mine ,ci ce cauti tu pe un forum ortodox? ce e asa de greu de inteles?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii si-au dat seama ce indivizi fara caracter sunt ateii, dar ca sa vedem mai bine cât de prefacut e acest konijiro care aici se autointituleaza onest, iata cum vorbeste el pe forumul ateilor despre discutiile lui pe forumul nostru:
![]() Mesajul a fost postat pe acest thread de pe forumul ateilor: http://forum.atei.ro/index.php?topic=819.120
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa dam si partea din citat care lipseste
"Vii cu statistici si dovezi, ea vine si iti spune: a aparut un nor in forma de cruce, deci dzeu exista." Daca ii spunea aici pe forum ca e netoata nici asa n-ar fi fost bine probabil. Nu stiu exact cum a decurs discutia respectiva, dar cine aduce ca argument pentru un zeu un nor in forma de cruce, are nimic in comun cu logica si argumentarea. Daca vrei sa porti o discutie bazata pe logica si argumentare, invata ce e logica si argumentarea. Asa ca user-ul respectiv, probabil incerca si avea pretentia de discurs bazat pe logica si argumentare insa dupa cum reiese din ce zice konijiro logica si argumentarea o eludeaza pe respectiva . Ceea ce nu e ok. Sau poate doamna/domnisoara stia ca nu poarta o discutie bazata pe logica argumentare si atunci trebuia sa zica de la bun inceput "eu nu port o discutie bazata pe logica si argumentare" ca sa fie scutiti de dialog aceia care vor sa poarte un dialog bazat pe logica si argumentare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau crezi ca nu ar trebui sa spunem niciodata despre un om ca e prost, chiar daca e prost? |
|
|||
|
|||
![]()
Topcat, ai primit report pentru insultarea unui/unor forumisti.
Mai bine spune-ne ce nume de user ai pe forumul respectiv sa vedem ce fel de limbaj ai acolo. Oricum, dat fiind ca majoritatea ateilor de pe acel forum se întrec în insulte la adresa crestinilor si uneori folosesc chiar limbaj obscen, însasi participarea la forumul respectiv te descalifica ca persoana onesta. Fiindca aici pretinzi ca respecti crestinii si esti civilizat. Si ca sa vedem ce îi anima pe atei sa scrie pe forumul ortodox, înca un mesaj al lui konijiro în care el cere sfaturi pentru a-i da un raspuns participantului ortodox "sa se sature". Cu alte cuvinte nu urmareste un dialog obiectiv ci doar sa umileasca pe participantul ortodox: ![]()
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 27.05.2010 at 09:03:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 27.05.2010 at 09:14:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Daca poti proba ca persoana e netoata atunci nu se considera jignire. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|