27.05.2010, 10:55:03
|
Senior Member
|
|
Data înregistrãrii: 15.04.2009
Locaþie: Bruxelles
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de caliyo
Pun si eu cateva intrebari cu riscul de a-mi atrage obrobiul . M-am pregatit deja: daca aveti pietrele pregatite si pt. mine , puteti sa le aruncati!
Ce urmariti cei carora aveti o placere deosebita de a eticheta userii de pe forum cu: ,,ateu/e, eretic/a, ratacit/a, cazut/a?! Aveti cumva in vedere mantuirea celui etichetat astfel? Sau va intereseaza numai sa demonstrati ca aveti dreptate?
Iar daca urmariti mantuirea aproapelui, in acest mod vreti sa il castigati pt. Hristos?
Oare avem noi competenta morala sa ii tragem o palma lui Arie ca Sf. Nicolae? Daca dvs. aveti aceasta competenta, sincer va felicit.
Oare cum ramane cu: ,,sa uram pacatul, nu pe pacatos´´. Nu e mai simplu sa spui: ,, a crede ca... e o erezie´´ decat sa infierezi pe cineva cu: ,,esti eretic´´?
Oare zicalele: ,,vorba dulce mult aduce´´, ,,muzica face tonul´´ sunt vorbe in vant si atat?
Nu am nominalizat pe nimeni , nu astept nici un raspuns de la nimeni. Sa isi raspunda fiecare lui/ ei insisi.
|
Foarte bune intrebari!