Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Nu știu dacă ți s-a mai spus să te informezi înainte de a face afirmații penibile culese de ici-colo cu privire la perdele, uși închise, stridii, lungimea fustei. Văd că le tot repeți dând impresia unei persoane foarte bine informate, în realitate toate fiind pe lângă.
Știi tu ceva de lungimea fustei, însă nu e o profeție, ci un sfat al Ellenei White. Sfatul acesta era valabil acum 140 de ani, iar cele 3 principii (care stăteau la baza sfatului respectiv) sunt aplicabile și astăzi, chiar și în Biserica Ortodoxă - dar tu nu ai de unde să știi acest lucru (nu-mi cere să detaliez). Cele trei principii privitoare la îmbrăcăminte erau:
-să fie comodă și adecvată.
- să fie modestă (necostisitoare) dar cu bun gust.
- să fie decentă.
Contrar așteptărilor, White propunea să se scurteze fusta, nu să se lungească! Fustele purtate în acea vreme de doamne încălcau toate cele trei principii: erau incomode și ștergeau praful de pe jos prin lungimea lor, erau costisitoare prin excesul de material și panglici și zorzoane, erau indecente prin faptul că erau strâmte/mulate pe corp și cu decolteu.
Sper că am fost destul de explicit, nemaifiind nevoie să repeți aspectul acesta; nu de altceva, dar te faci de râs față de cei care cunosc problema cât de cât.
|

...era un sfat? Dar eu am citit ca era viziune/profetie...constituita din perindarea a 3 grupuri de femei, cu lungimi diferite de fuste...din care ea a selectat o anumita lungime.
Mai citesc o data ce era scris pe un site adventist, si nu pe peretele unui tomberon?
Daaaa...da crezi ca ma intereseaza pe mine sabotajul tau, cum zic ceva...sari ca o cobra, de parca eu as as avea ( fi avut) viziunile!