Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Dacă ții Biblia (de 5 Kg) deschisă timp de 2 ore, și-ți ții respirația în tot acest interval, să zicem că ar fi un prim pas... 
Însă în prealabil ar trebui să faci diferența între viziune și profeție, apoi între viziune și explicarea viziunii cu cuvintele proprii. Îți va fi de ajutor întreg materialul din care ai citat. Succes!
|
Nu o da in balarii...
ai spus ca era un sfat, si m-ai contrazis...afirmand ca nu prea stiu bine ce si cum, insa eu am citit acum ceva timp si am tinut minte exact cele scrise pe acel site... si de asemenea cred ca e de toata jena sa isi poata imagina cineva ca Dumnezeu poate trimite viziuni cu grupuri de femei purtand fuste de lungimi diferite, ca sa aleaga "profetul" ce vrea din viziune, deci cu alte cuvinte....
"viziuni multiple choice"...pentru " profeti".
Ce, acum imi spui din nou ca nu stiu bine ceea ce stiu, sa fim seriosi...doar am ras de la inceput de rabdarea " ingerului" care astepta ca White sa aleaga ce vrea de acolo...si ce i se pare ei sanatos din viziunea de la Domnul, adica numai o lungime...ca celelalte nu erau in regula, cum sa trimita Dumnezeu viziune cu fusta taraita de pamant in fata lui White, sau mai scurta...ei cum se poate asa ceva?
Deci cum ramane cu penibilul sfatului=viziune de la Domnul=parada modei?
Dar hai, lamureste-ma cum sta treaba cu perdelele, si usa inchisa, dar uneori intredeschisa...ce ne-a lasat Dumnezeu in ceata dupa moartea lui White, gata? Unde e viitorul profet...care sa ne spuna continuarea filmului, prin ce camera se desfasoara acum actiunea, cum arata perdeaua...cat de interedeschisa e usa...cum gata, a ramas asa...nu se mai roaga nici un adventist pentru aflarea adevarului?
Pai inaintea lui White, Edson a inteles de fapt cum a stat treaba cu profetia lui Miller, in baza unor viziuni...dupa White...si acum gata, niet profetii....nu ne mai spuneti nimic, cum e usa domnule, cum perdeaua...cum stam cu timpul?
Am inteles ca si Branham a avut niste viziuni, voi nu mai sunteti atenti la profetii urmatori, v-ati blocat la White?