View Single Post
Vechi 30.05.2010, 20:01:31
innocentul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Si eu patesc asta. Mi-este f.greu.
Exista in fata mea o prapastie intre Dumnezeu si ce a lasat si vointa Sa si ce vor oamenii, ce scriu si se cere de la noi. Si in ea simt ca ma prabusesc.
Ma stradui, ma lupt sa fiu pe plac Lui si de cand mai citesc si mai ales cand mai vad (aici) ce mai spun si vor oamenii, mi se pare ca nu se potrivesc, ma simt tot mai pacatoasa. Ca vin oamenii si spun: "Hii, asta e pacat, si aia e pacat, si aia n-ai voie, si etc."
Si multe pareri contradictorii: fiecare preot/duhovnic in felul sau, fiecare sfant, fiecare monah, scrie altfel. Pe cine sa iei de bun. Ce e bine si ce nu?
Nu mai pot! Asta este un haos si nu credinta.
Am ajuns la concluzia ca mai bine traiesc dupa cum pot eu si indrumata de Dumnezeu insusi si ce-o fi o fi.
Citesc si mai rau ma incurc....Mi-e greu cu oamenii...
:) zambesc.. ce sa fac? de ce nu citesti fetita mica patericul, filocalia oricare volum? cauti in tomberoane numa gunoaie si in propia minte intunecata si te murdaresti ca miroase oribil gandirea asta indreptatita a ta.. pune mana si smereste-te! citeste patericul! citeste filocalia! ai acolo sute de pagini pline de LUMINA , mai stralucitoare ca soarele , de ce te tot zbati in bezna mai? m-am plictisit eu de mesajele astea ale tale pe peste tot te victimizezi si dai vina pe oameni.. buba e inlauntrul tau si diavolul care ne impinge la mandrie te pune cum a pus si pe Adam sa dea vina pe Eva si pe Eva pe diavol si tot asa..
si ce e rau sa te vezi pacatoasa? daca te-ai vedea cu adevarat ai avea odihna.. tu doar simti ca esti si vrei sa te acoperi cu "frunze " "nevinovate".. citeste patericul si filocaliile!
Reply With Quote