Citat:
În prealabil postat de innocentul
:) zambesc.. ce sa fac? de ce nu citesti fetita mica patericul, filocalia oricare volum? cauti in tomberoane numa gunoaie si in propia minte intunecata si te murdaresti ca miroase oribil gandirea asta indreptatita a ta.. pune mana si smereste-te! citeste patericul! citeste filocalia! ai acolo sute de pagini pline de LUMINA , mai stralucitoare ca soarele , de ce te tot zbati in bezna mai? m-am plictisit eu de mesajele astea ale tale pe peste tot te victimizezi si dai vina pe oameni.. buba e inlauntrul tau si diavolul care ne impinge la mandrie te pune cum a pus si pe Adam sa dea vina pe Eva si pe Eva pe diavol si tot asa..
si ce e rau sa te vezi pacatoasa? daca te-ai vedea cu adevarat ai avea odihna.. tu doar simti ca esti si vrei sa te acoperi cu "frunze " "nevinovate".. citeste patericul si filocaliile!
|
Deja ai deviat subiectul.Vezi cum ai gresit?Eu doream sa vina cineva cu argumente solide sa ma faca sa cred din nou cu toata inima,sa imi explice acelea ce nu nu pot intelege,iar tu...tu vi si imi spui ca ii inbolnavesc pe altii cu boala mea.Nu esti oare egoist?Cu mine care sunt pierduta si vreau sa ma salvez cum ramane?Si degeaba am mai vazut eu pe forum ca spuneti ca nu il caut pe Dumnezeu cu toata inima,ori ca trebuie sa ma desprind de rational intrutotul ca sa pot intelege,deoarece nu sunt de acord cu acestea.Pentru a intelege ceva trebuie mereu sa gasim si o explicatie,iar cum eu nu am gasit inca explicatiile nu pot intelege.Oricat as vrea sa nu mai imi pun intrebarile ,parca tot ma apasa...sunt cum sunt copiii mici care isi intreaba parintii mereu cand afla ceva nou"DAR DE CE?".Consider ca nelamuririle mele sunt ceva natural.