View Single Post
Vechi 02.06.2010, 00:08:19
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ia zi sincer, ti se pare ca noi suntem chiar asa de inconstienti? Hmmm? Sau ce ne face pe noi mai miei de taiere decat tine? Ce te face sa crezi ca nu esti si tu unul, daca tot nu ajuta discernamantul personal? [eu stiu ca nu esti miel dus la taiere, dar extrapolam]
Eu merg pe calea pe care au mers altii inaintea mea. Si cei care au mers pe calea asta nu numai ca s-au mantuit, dar Hristos Insusi, dupa cuvantul Sau, a venit la ei, inca din viata asta, li s-a arata, in Persoana, adica trupesc, fata in fata, a vorbit cu ei.

Cum poti sa spui tu ca eu merg pe o cale gresita cand calea mea este BUNA, ADEVARATA, SFANTA, DOVEDITA CA FIIND CORECTA ?

Ce marturie mai mare pot eu sa am despre calea pe care merg cand altii au mers pe ea si au ajuns repede la Hristos.

Cuviosul Paisie Aghioritul, doar un nume de sfant ortodox L-a vazut de mai multe ori in viata pe Hristos.
Si nu numai pe Hristos ci si multi alti sfinti. Si pe Fecioara Maria.
Si i-a vazut fata in fata. Fecioara Maria a stat cu el de vorba o ora cand i s-a arata, si l-a povatuit pentru niste lucruri de care avea nevoie.
Asa cu Moise si Ilie s-au aratat lui Hristos la fel si Hristos si cei din cer se arata celor de pe pamant.

Noi suntem in mod real legati de cer. Voi sunteti asa? Sau cerul vostru nu se deschide pentru voi?
Ma indoiesc ca Hristos vine in modul asta la voi.

Citat:
Cred ca generalizezi. Sunt destui oameni care Il cauta pe Dumnezeu cu frica si daruire. E normal sa te feresti de pacat, din moment ce pacatul te duce in iad.
Pe de alta parte poti fi un om moral fara sa Il ai pe Hristos, dar nu poti sa Il iubesti pe Hristos si sa-l intristezi pacatuind continuu, aviz celor care se considera singurii credinciosi adevarati.
Sunt perfect constient ca sunt multi nevinovati pe cai gresite; doar zice Hristos bine, vedeti sa nu va insele careva, si mai zice ca multi prooroci mincinosi se vor ridica.
Deci ziua de azi este o zi plina de oameni crestini dar lipsita de prooroci mincinosi.
Oare care sunt proorocii mincinosi, pentru ca noi nu am aparut de nicaieri, noi suntem aici de mult timp.

Nu te-ai intrebat care sunt prooroci mincinosi care apar la sfarsitul veacurilor?

Citat:
Da` de unde...Ti-am mai spus de vreo doua ori ca nu lipsesc deloc, dar tot o tii pe a ta. Trebuie sa recunosc ca e ceva nou, pana acum penticostalii erau acuzati ca pun prea mult accentul de daruri si sunt prea carismatici, acum se spune ca le lipsesc darurile...
Ia zi, e interesant sa judeci din afara cunoscand situatia numai din auzite?
Pot sa-ti raspund tot cu intrebarea ta :):
Citat:
Ia zi, e interesant sa judeci din afara cunoscand situatia numai din auzite?
Vad plin netul cu proorociri ortodoxe. Dar protestante sunt zero. Oare de ce, cand la voi ploua cu prooroci? Poti sa-mi dai un clip in care voi proorociti? Sau un exemplu in care tu ai proorocit, daca esti atat de plina de darul proorocirii.