![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum poti sa spui tu ca eu merg pe o cale gresita cand calea mea este BUNA, ADEVARATA, SFANTA, DOVEDITA CA FIIND CORECTA ? Ce marturie mai mare pot eu sa am despre calea pe care merg cand altii au mers pe ea si au ajuns repede la Hristos. Cuviosul Paisie Aghioritul, doar un nume de sfant ortodox L-a vazut de mai multe ori in viata pe Hristos. Si nu numai pe Hristos ci si multi alti sfinti. Si pe Fecioara Maria. Si i-a vazut fata in fata. Fecioara Maria a stat cu el de vorba o ora cand i s-a arata, si l-a povatuit pentru niste lucruri de care avea nevoie. Asa cu Moise si Ilie s-au aratat lui Hristos la fel si Hristos si cei din cer se arata celor de pe pamant. Noi suntem in mod real legati de cer. Voi sunteti asa? Sau cerul vostru nu se deschide pentru voi? Ma indoiesc ca Hristos vine in modul asta la voi. Citat:
Deci ziua de azi este o zi plina de oameni crestini dar lipsita de prooroci mincinosi. Oare care sunt proorocii mincinosi, pentru ca noi nu am aparut de nicaieri, noi suntem aici de mult timp. Nu te-ai intrebat care sunt prooroci mincinosi care apar la sfarsitul veacurilor? Citat:
Citat:
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|