View Single Post
Vechi 02.06.2010, 19:22:18
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
De cateva pagini incoace vorbim de Biblia traducerea Cornilescu, nu de carti cu comentarii. Tu ai arde o Biblie? Da sau nu?

Copiii mei stiu sa deosebeasca adevarul de minciuna chiar daca citesc cartile altora. Eventual le spun sa nu citeasca sau daca citesc sa ma intrebe ce e bine si ce nu, si ma asculta. Revistele le pot da celui mic sa se uite pe poze. Am in biblioteca un calendar de la martori, il tin pentru imaginile din Israel. Nu am de ce sa-mi fie frica. Am Biblia ortodoxa pe calculator si carti adventiste in Biblioteca. Ce-mi fac cartile?
desigur, mai sunt si reviste si brosurele neinteresante pe care le arunc, impreuna cu revistele penticostale...nu din habotnicie ci pentru ca nu mai am loc sa le tin si nu le mai citeste nimeni...Stii tu, curatenia...
Avand in vedere ca acea carte scrisa de Cornilescu nu este o biblie, ci o facatura mincinoasa, eu as arde-o fara nici cea mai mica ezitare caci titlul pe care ar trebui sa il poarte pe coperta este "EREZIE de Nebunul Cornilescu".

Pana si numele lui parca e simbolic: Cornilescu -> Coarne -> Drac

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote