Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2010, 19:11:37
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
adica in cartile penticostale nu se gaseste nici un comentariu?
si la ei in carti erau citate din Biblie.
ai pastra carti de la ei sau nu, cu riscul sa le citeasca rude si copiii tai?
da sau nu?
sau brusc ai devenit la fel de habotnica si de partinitoare atunci cand vine vb de casa ta si ce faci cu ea?
De cateva pagini incoace vorbim de Biblia traducerea Cornilescu, nu de carti cu comentarii. Tu ai arde o Biblie? Da sau nu?

Copiii mei stiu sa deosebeasca adevarul de minciuna chiar daca citesc cartile altora. Eventual le spun sa nu citeasca sau daca citesc sa ma intrebe ce e bine si ce nu, si ma asculta. Revistele le pot da celui mic sa se uite pe poze. Am in biblioteca un calendar de la martori, il tin pentru imaginile din Israel. Nu am de ce sa-mi fie frica. Am Biblia ortodoxa pe calculator si carti adventiste in Biblioteca. Ce-mi fac cartile?
desigur, mai sunt si reviste si brosurele neinteresante pe care le arunc, impreuna cu revistele penticostale...nu din habotnicie ci pentru ca nu mai am loc sa le tin si nu le mai citeste nimeni...Stii tu, curatenia...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cartile lui Charles Diehl si alte citate sophia Resurse ortodoxe on-line 7 08.04.2014 01:34:51
Cartile sfinte! miti29 Morala Crestina 3 30.10.2011 17:37:10
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? AlinaEM Generalitati 38 14.03.2011 08:39:51
CARTILE - Bucuria mea! geo.nektarios Stiri, actualitati, anunturi 23 24.02.2009 01:00:06
Se schimba cartile de identitate Capy Generalitati 21 06.05.2008 18:59:20