Citat:
În prealabil postat de pwnureface
Ok vreau si io sa imi spuneti de ce va e frica de "New World Order".Va e frica de o lume plina de toleranta,care pune accentul pe oameni si nu pe tatici imaginari?In care nu vor mai exista razboaie?Secolul asta o sa fie cel mai important din istoria omenerii pt ca ori vom ajunge o civilizatie globala ,ori ne vom autodistruge ca prostii.
Pt cei care stiu engleza uitati-va la asta http://www.youtube.com/watch?v=m4WXEO3Dmhc
|
De ce sa ne fie frica, hm? Ca vine antihrist? Pai el a venit, e deja in lume. Primele baze s-au si pus pentru instaurarea lui. Mai lipseste un "mic" amanunt: reconstruirea templului din Ierusalim. Si gata, o sa-l vedem in toata "splendoarea" lui. Va veni cu pacea aceea dupa care plangeti multi pe aici, pe forum, cu iubirea aceea in care se vor balaci toate religiile, si in care tare v-ar mai placea sa trageti si Ortodoxia - numai ca asta nu sta in puterea voastra! Ca unii or sa cada, trasi de voi sau batuti de alte vanturi? or sa cada. Dar important e ca altii vor ramane! Lauda si slava sa fie a Domnului! Lumea aia plina de toleranta de care vorbesti este o lume satanica. Acea toleranta nu este a lui Dumnezeu. Pentru ca Domnul nostru spune: "Credeti ca am venit sa aduc pacea? Sabia am venit sa aduc." Asa ca mai usor cu toleranta aia cu care tot umblati peste tot! Toleranta nu inseamna dragoste in Domnul. Iar altfel de dragoste nici nu este dragoste, este amagire. Daca-ti iubesti fratele, nu-l lasi nici sa se drogheze, nici sa se inchine satanei, nici sa ucida, nici sa se prostitueze. Daca-ti iubesti fratele, iti pui viata sa-l scoti din necaz, din urgie, din pacat. Daca-ti iubesti fratele, iubesti cu el, razi cu el, plangi cu el - dar nu-i incurajezi viciul, pacatul. Il iubesti, il ierti, dar condamni pacatul in care a cazut, si, daca esti tare in credinta, duci si tu jumatate din greul lui, ca sa-l vindeci. Asta este iubire! Toleranta nu este iubire. Toleranta este inselare diavoleasca!
De ce sa ne temem de New World Order? Nu sta scris ca va fi? Asta nu inseamna ca o si acceptam. Dar, cu mila Domnului, vom sta. Cu mila Lui, nu vom cadea, sau daca vom cadea, ne vom ridica. Si fiecare cadere va fi urmata de o ridicare.
Pentru ca Dumnezeu ne iubeste, nu ne tolereaza. Si El vrea sa iubim, nu sa toleram.
De ce sa ne fie frica?