![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce sa ne temem de New World Order? Nu sta scris ca va fi? Asta nu inseamna ca o si acceptam. Dar, cu mila Domnului, vom sta. Cu mila Lui, nu vom cadea, sau daca vom cadea, ne vom ridica. Si fiecare cadere va fi urmata de o ridicare. Pentru ca Dumnezeu ne iubeste, nu ne tolereaza. Si El vrea sa iubim, nu sa toleram. De ce sa ne fie frica?
|
|||
|
|||
![]()
Buna dimineata!
Nu stiu daca a venit sfarsitul lumii, asta numai Tatal o stie, dar omul s-a degradat de tot. Va trimit un link, imi pare rau ca trebuie sa vedeti asta, dar m-am ingrozit... http://www.apropo.ro/wow/in-china-se...n-poze-5047135 Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa dau o interpretare optimista- departarea de rau.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
mai vine ceva....nu stiu ce ...dar o veni.....sunt prea multe cu fundu in sus! nu stiu ce sa mai cred....dar totul e dezamagitor!
|
|
||||
|
||||
![]()
De acord!Vom trai si vom vedea. Sa tinem calea cea dreapta!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
si tu ce anume faci sa tii calea cea dreapta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incurajeaza lumea din jur cu un ton pozitiv nu prapastios. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce sa te astepti de la China? 1 miliard de pagani cu mentalitate aiurita adunati intr-o singura tara.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|