Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2010, 09:37:11
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pwnureface Vezi mesajul
Ok vreau si io sa imi spuneti de ce va e frica de "New World Order".Va e frica de o lume plina de toleranta,care pune accentul pe oameni si nu pe tatici imaginari?In care nu vor mai exista razboaie?Secolul asta o sa fie cel mai important din istoria omenerii pt ca ori vom ajunge o civilizatie globala ,ori ne vom autodistruge ca prostii.

Pt cei care stiu engleza uitati-va la asta http://www.youtube.com/watch?v=m4WXEO3Dmhc
De ce sa ne fie frica, hm? Ca vine antihrist? Pai el a venit, e deja in lume. Primele baze s-au si pus pentru instaurarea lui. Mai lipseste un "mic" amanunt: reconstruirea templului din Ierusalim. Si gata, o sa-l vedem in toata "splendoarea" lui. Va veni cu pacea aceea dupa care plangeti multi pe aici, pe forum, cu iubirea aceea in care se vor balaci toate religiile, si in care tare v-ar mai placea sa trageti si Ortodoxia - numai ca asta nu sta in puterea voastra! Ca unii or sa cada, trasi de voi sau batuti de alte vanturi? or sa cada. Dar important e ca altii vor ramane! Lauda si slava sa fie a Domnului! Lumea aia plina de toleranta de care vorbesti este o lume satanica. Acea toleranta nu este a lui Dumnezeu. Pentru ca Domnul nostru spune: "Credeti ca am venit sa aduc pacea? Sabia am venit sa aduc." Asa ca mai usor cu toleranta aia cu care tot umblati peste tot! Toleranta nu inseamna dragoste in Domnul. Iar altfel de dragoste nici nu este dragoste, este amagire. Daca-ti iubesti fratele, nu-l lasi nici sa se drogheze, nici sa se inchine satanei, nici sa ucida, nici sa se prostitueze. Daca-ti iubesti fratele, iti pui viata sa-l scoti din necaz, din urgie, din pacat. Daca-ti iubesti fratele, iubesti cu el, razi cu el, plangi cu el - dar nu-i incurajezi viciul, pacatul. Il iubesti, il ierti, dar condamni pacatul in care a cazut, si, daca esti tare in credinta, duci si tu jumatate din greul lui, ca sa-l vindeci. Asta este iubire! Toleranta nu este iubire. Toleranta este inselare diavoleasca!

De ce sa ne temem de New World Order? Nu sta scris ca va fi? Asta nu inseamna ca o si acceptam. Dar, cu mila Domnului, vom sta. Cu mila Lui, nu vom cadea, sau daca vom cadea, ne vom ridica. Si fiecare cadere va fi urmata de o ridicare.
Pentru ca Dumnezeu ne iubeste, nu ne tolereaza. Si El vrea sa iubim, nu sa toleram.

De ce sa ne fie frica?
Vechi 07.06.2010, 09:45:47
suflet si inima si constiinta suflet si inima si constiinta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Implicit

Buna dimineata!

Nu stiu daca a venit sfarsitul lumii, asta numai Tatal o stie, dar omul s-a degradat de tot.
Va trimit un link, imi pare rau ca trebuie sa vedeti asta, dar m-am ingrozit...
http://www.apropo.ro/wow/in-china-se...n-poze-5047135

Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne!
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 10:22:51
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suflet si inima si constiinta Vezi mesajul
Buna dimineata!

Nu stiu daca a venit sfarsitul lumii, asta numai Tatal o stie, dar omul s-a degradat de tot.

Si crezi ca asta e ceva ce se intimpla de curind?
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 14:01:23
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

As vrea sa dau o interpretare optimista- departarea de rau.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 14:09:07
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

mai vine ceva....nu stiu ce ...dar o veni.....sunt prea multe cu fundu in sus! nu stiu ce sa mai cred....dar totul e dezamagitor!
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 15:00:06
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

De acord!Vom trai si vom vedea. Sa tinem calea cea dreapta!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 16:30:24
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
De acord!Vom trai si vom vedea. Sa tinem calea cea dreapta!
si tu ce anume faci sa tii calea cea dreapta?
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 16:28:52
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
mai vine ceva....nu stiu ce ...dar o veni.....sunt prea multe cu fundu in sus! nu stiu ce sa mai cred....dar totul e dezamagitor!
Mai iesi si tu frate la padure, in parc undeva, si incearca sa observi cu atentie natura. Vezi daca ea este dezamagita, sau daca animalele sunt in depresie. Nu te mai lasa dus de nas!

Incurajeaza lumea din jur cu un ton pozitiv nu prapastios.
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 22:12:35
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suflet si inima si constiinta Vezi mesajul
Buna dimineata!

DOAMNE FERESTE!!! ceva mai ingrozitor de atat NU am vazut in viata mea!am ajuns canibali???daca citeam inainte linkul nici ca-l mai accesam! De ce Doamne se ajunge la asa ceva ... imi vine sa plang de cat de nenorociti am ajuns, de ce ne mai rabda Dumnezeu ?! cumplit!
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 22:36:02
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
DOAMNE FERESTE!!! ceva mai ingrozitor de atat NU am vazut in viata mea!am ajuns canibali???daca citeam inainte linkul nici ca-l mai accesam! De ce Doamne se ajunge la asa ceva ... imi vine sa plang de cat de nenorociti am ajuns, de ce ne mai rabda Dumnezeu ?! cumplit!
Iti dai seama ce magarie....
Ce sa te astepti de la China? 1 miliard de pagani cu mentalitate aiurita adunati intr-o singura tara.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53