Citat:
În prealabil postat de topcat
Nu vorbesc de replicatori genetici culturali ci de cei culturali.
|
Și aia tot aberație e. Cultura nu se modelează singură, este conștiința umană cea care sortează și îmbogățește
deliberat. Conștiință care voi ziceți ca nu există. Mema e o inepție iar tu înghiți fără discernământ orice, dacă e produs de idolul tău, Dawkins.
Citat:
Pai tocmai pentru ca ceva nedeterminat, inasignabil vreunei zone si functii determinate si nedetectabil fizic ar trebui sa ne faca sa ne gindim ca sinele o iluzie. Asa cum, de pilda, o iluzie este impresia ca organismele au evoluat tocmai pentru a apare omul sau inteligenta sau constiinta de sine.
|
Asta pentru că în mintea ta afectată de autoîndoctrinare totul trebuie să fie materie (ceva detectabil sau măsurabil), ceea ce de asemeni o inepție. De ce ar fi totul materie?
Citat:
Bineinteles ca sint un semidoct in materie de filozofie (si nu numai), asa cum tu esti un analfabet in domeniul fizicii.
Repet, nu eu declar falsitatea, au fost altii, mai competenti.
|
Nu știi ce este semidoctul. Semidoctul nu e un incult ci un incult care se crede cult făcând confuzii care fac discuția cu el inutilă.
Oricum, ceea ce ți-a reproșat Horațiu mai mult e lipsa de caracter, viclenia, ipocrizia de a nu recunoaște când greșești, de a ocoli adevărul cu tertipuri ieftine. Și același lucru ți l-a reproșat și Inorog, eu, poate și alții, deci e real.
Iar remarca cu analfabetismul în fizică, pe lângă că e o atitudine surprinzător de puerilă, mă face să cred că ești incompetent și în acest domeniu sau că acele cunoștințe cu care te lauzi nu au mare valoare.