View Single Post
Vechi 09.06.2010, 09:49:07
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Samy02 Vezi mesajul
Poate ca un simplu si firesc “ ce faci omule , esti bine?”……pentru unii oameni face cat multi , multi , multi euro…….
Mi s-a intamplat mai demult sa trec impreuna cu un prieten pe langa un copilas care cersea. Eu i-am dat un banut, insa amicul meu nu avea bani la el. Si a intrat in vorba cu cersetorul, pe un ton foarte vesel: ce mai faci, cum iti merge si alte povesti... Am vazut ca i s-a luminat fața copilului si ca vorbele amicului meu au contat practic mult mai mult decat leul pe care i l-am dat eu.

Vorba lui Petru:

Faptele Apostolilor
"1. Iar Petru și Ioan se suiau la templu pentru rugăciunea din ceasul al nouălea.
2. Și era un bărbat olog din pântecele mamei sale, pe care-l aduceau și-l puneau în fiecare zi la poarta templului, zisă Poarta Frumoasă, ca să ceară milostenie de la cei ce intrau în templu,
3. Care, văzând că Petru și Ioan vor să intre în templu, le-a cerut milostenie.
4. Iar Petru, căutând spre el, împreună cu Ioan, a zis: Privește noi;
5. Iar el se uita la ei cu luare-aminte, așteptând să primească ceva de la ei.
6. Iar Petru a zis: Argint și aur nu am; dar ce am, aceea îți dau. În numele lui Iisus Hristos Nazarineanul, scoală-te și umblă!
7. Și apucându-l de mâna dreaptă, l-a ridicat și îndată gleznele și tălpile picioarelor lui s-au întărit.
8. Și sărind, a stat în picioare și umbla, și a intrat cu ei în templu, umblând și sărind și lăudând pe Dumnezeu.
9. Și tot poporul l-a văzut umblând și lăudând pe Dumnezeu.
10. Și îl cunoșteau că el era cel care ședea pentru milostenie, la Poarta Frumoasă a templului, și s-au umplut de uimire și de mirare pentru ceea ce i s-a întâmplat."

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote