![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorba lui Petru: Faptele Apostolilor "1. Iar Petru și Ioan se suiau la templu pentru rugăciunea din ceasul al nouălea. 2. Și era un bărbat olog din pântecele mamei sale, pe care-l aduceau și-l puneau în fiecare zi la poarta templului, zisă Poarta Frumoasă, ca să ceară milostenie de la cei ce intrau în templu, 3. Care, văzând că Petru și Ioan vor să intre în templu, le-a cerut milostenie. 4. Iar Petru, căutând spre el, împreună cu Ioan, a zis: Privește noi; 5. Iar el se uita la ei cu luare-aminte, așteptând să primească ceva de la ei. 6. Iar Petru a zis: Argint și aur nu am; dar ce am, aceea îți dau. În numele lui Iisus Hristos Nazarineanul, scoală-te și umblă! 7. Și apucându-l de mâna dreaptă, l-a ridicat și îndată gleznele și tălpile picioarelor lui s-au întărit. 8. Și sărind, a stat în picioare și umbla, și a intrat cu ei în templu, umblând și sărind și lăudând pe Dumnezeu. 9. Și tot poporul l-a văzut umblând și lăudând pe Dumnezeu. 10. Și îl cunoșteau că el era cel care ședea pentru milostenie, la Poarta Frumoasă a templului, și s-au umplut de uimire și de mirare pentru ceea ce i s-a întâmplat."
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu ar fi mai bine daca... | Liviu33 | Biserica Ortodoxa Romana | 68 | 27.05.2011 10:32:38 |
Dacă tot suntem forum ortodox... | colaps3 | Generalitati | 65 | 09.02.2011 11:53:09 |
Iubirea de saraci si facerea de bine | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 11.12.2010 20:12:35 |
Suntem straini in ochii si inimile celorlalti | costel | Generalitati | 8 | 23.12.2009 20:10:34 |
ajutati-ne suntem saraci | dumi_emil | Umanitare | 138 | 03.11.2009 16:42:44 |
|