View Single Post
Vechi 15.06.2010, 00:50:18
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul

@Noesisaa - fa si tu socoteala: macar de la ora 24.00h pana la ora 12.00h cand se ia Sf.Impartasanie, cate ore de post negru sunt. Si in general termini cu mancat si baut cam de seara mai devreme.
Post negru este cand ajunezi o zi intreaga. 12 ore de ajunare dintre care poate 8 le dormi nu mi se par asa un monstru de post negru. Eu cel putin din copilarie m-am invatat ca daca merg la biserica, chiar daca nu ma impartasesc, nu mananc dimineata. Si asa faceau si bunicii mei, asa este traditia din mosi-stramosi, cum se spune. Nu mi se pare asa o tragedie sa sari peste micul dejun o data pe saptamana ca pregatire speciala pentru intalnirea cu Hristos. In mod normal un om tanar si sanatos nu ar trebui sa aiba probleme, nici sa lesine de la asa ceva.

Dar din nou -- exceptiile sunt exceptii. Boala este boala, slabiciunea este slabiciune, neputinta, neputinta.