Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Acu sa te intreb ceva pe tine si pe TOTI ateii care Dumnezeu stie ce cautati pe aici :)
CREDETI CA HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI MANTUITORUL NOSTRU AL TUTUROR?
Ca sa stim clar pe ce pozitii stam.Sa lasam ipocrizia la usa.DA sau NU fratilor.Fara ocolisuri,fara manevre sau schimbarea subiectului.Am pus o intrebare directa si astept un raspuns direct dintr-un cuvant format din 2 litere.
|
draga scotianule
Nu stiu daca trebuie sa gandim in termeni ultimativi. toti suntem inca pe cale, nu toti pot spune da sau nu asa usor. plus ca de abia la final putem trage concluzii. pana atunci multe se pot schimba.
in fond, chiar si un antiteu sau ateu versat aflat pe un forum de genul asta (fie cu o agenda ascunsa sau pe fata) e in planul lui Dumnezeu si nimic nu se intampla fara o finalitate.
poate sunt si atei de aia care in era chat-ului nu prefera sporovaiala si inainte de a lansa 5 mii de intrebari, tac si citesc ce s-a scris pana acum pe diverse topicuri si incep sa caute si prin carti.
In afara de faptul ca ne risipim inutil in discutii sterile, in locul unui dialog viu cu Cel Viu, cine stie,.... poate cand va veni vremea decantarilor si o sa fim pusi in situatii dramatice, o sa ne amintim si noi si ateii, macar esenta – ca fara Dumnezeu totul e absurd.
De fapt din intamplarile vietii invatam cel mai mult. Ca asa cum e, viata fiecaruia, intre nastere si moarte nu e altceva decat intervalul daruit noua de Dumnezeu ca sa-i raspundem la iubire. Unii sunt mai prompti, altii mai lenti. Dar Dumnezeu are rabdare cu fiecare.
Noi de ce n-am avea unii cu altii?
El stie ca multa vreme nu avem urechi de auzit, dar cand din vina noastra o sa ne vina suferinte fizice sau sufletesti, Dumnezeu le ingaduie pentru ca ele sunt ocazii sa ni se desfunde urechile si sa ne intoarcem la El.
Ideea e sa nu ratam intalnirea macar atunci.