View Single Post
Vechi 20.06.2010, 13:59:43
Zarathustra_revenind Zarathustra_revenind is offline
Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Era o pilda, poate o posteaza cine si-o aduce aminte mai bine. Vine cineva la un monah si il ispiteste: "mai, tu nu esti calugar, nu te rogi cum trebuie." Calugarul: "asa e cum zici tu, nu sunt." "mai, tu esti foarte mandru." "asa este, sunt foarte mandru." "mai, tu nu il iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele tau." "asa e, nu Il iubesc pe Dumnezeu si pe aproape." "mai, tu nu esti crestin." La acest cuvant, calugarul a zis: "la asta nu pot sa iti mai raspund ca pana inainte, ca daca spun ca nu sunt crestin, ma lepad de Hristos si ma fac asemeni ereticilor."

Un crestin adevarat trebuie sa nadajduiasca si sa Il marturiseasca pe Hristos.
Draguta pilda, dar ce are a face cu subiectul propus? Cum va place sa o intoarceti... Eu propun sa faceti tot ce este omeneste posibil pentru a va apropia de Dumnezeul vostru iar dumneavoastra veniti cu pilde sugerand eventual ca as fi trimis de diavol pentru a va face sa il renegati pe Hristos.Si de ce ma rog nu as fi trimis chiar de Dumnezeu? Oare nu lucreaza Dumnezeul vostru prin cine doreste El? Intortocheate sunt cararile ''credintei''. Ca daca ati avea cu adevarat credinta in Dumnezeu si in viata de dupa moarte cred ca ati face ceva mai mult decat sa postati cate o pilda. Cel putin asta e viziunea mea .
Deci din punctul meu de vedere nici dumneavoastra nu credeti cu adevarat.
Reply With Quote