Citat:
În prealabil postat de glykys
Domnule draga, noi nu dorim sa reprezentam ceva in ochii dumitale sau sa va convingem de ceva. Noi spunem ca suntem crestini. Daca dumneata nu crezi asta, e dreptul dumitale, pe noi nu ne lezeaza cu nimic. Nu tinem sa iti facem pe plac. Daca om fi sau nu crestini, Dumnezeu stie. Cum se spune in pilda de astazi, ca multi de la rasarit si de la apus vor sta la masa lui Dumnezeu, iar fiii imparatiei (adica nu doar poporul ales, ci si noi, care ne zicem crestini, care am citit Evangheliile si am vazut Tainele) vor arde in gheena. Eu nu stiu in ce crezi dumneata sau in ce nu crezi, dar sa ne ajute Dumnezeu pe toti (si pe dvs, "ateul Zarathustra") sa ajungem in imparatia lui Dumnezeu!
|
Da domnule, nici eu nu vrea sa reprezentati ceva in ochii mei. Dar din prisma unor lucruri pe care Biblia le afirma parca as astepta. Adica parca m-as astepta la ceva mai mult decat o eticheta de ''crestin''. La crestinism de duminica.
Pana acum cam reusiti sa evitati subiectul propus, cu cateva exceptii. Pentru voi e important se pare sa discutati despre persoana mea daca se poate, ca cu ce drept vin, ca ce autoritate am...
Ideile sa inteleg ca nu va intereseaza? Atunci o dupa amiaza placuta va doresc, eu pana una alta ma retrag de pe aici :)