View Single Post
Vechi 21.06.2010, 22:41:42
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
Dumnezeu a raduit si a distribuit pamantul si patria fiecarui popor ! La marea judecata, eu cred ca se va tine cont si de nationalitate, printre altele !
Oare daca in tara noastra nu ne convine sa traim ( ca e coruptie, ca sunt prea multi tarani si prosti prin jur, ca politicienii fura, ca oamenii sunt cam lenesi,ca beau mult,ca politia nu-si face datoria totdeuna cum trebuie, justitia la fel...etc...etc...) oare trebuie atunci sa fugim la altii,ca tiganii ?!
Asa si tiganu merge unde ai e mai bine traiul,nu are nci o lege, nici o tara,tara lui e unde o duce bine ,se uraca in caruta cu coviltir, si pleaca...
Ce diferenta e intre romani si tigani, atuncea ?
niciuna !
Romanul trebuie sa aiba inaltul sentiment al datoriei (de provenienta etica germana,dealtfel ) si sa ramana in tara lui, asa cum e ea,pentru a contribui cu putinul lui, la binele comun !
Iertata sa-mi fie interventia ,tigani sunt tot oameni ca si noi romani ,cum spuneti dumneavoastra ,si daca sunt din Romania sunt cetateni Romani de etnie roma ,si nu vad de ce trebuie sa fie discreditati . Multa sanatate si intelepciune .
Reply With Quote