Citat:
În prealabil postat de eclesiastul
nu accept ca in Ap 12 este vb de Fecioara Maria din motivele care ti le-am enumerat. ti-am zis sa imi demonstrezi cum se leaga versetele respective de Maria si atunci accept.
|
Pai tiam demonstrat ca acel copil nu putea sa fie nascut de un popor ci de o femeie care este FECIOARA MARIA pentru ca asa a zis DUMNEZEU cind a dat prorocilor din vechime toate cite leau scris despre FECIOARA.
FECIOARA MARIA este reprezentata si ca biserica LUI DUMNEZEU pentru ca din EA sa nascut IISUS HRISTOS asta nu inseamna ca poporul Israel nu a avut nici o contributie ci ca in FECIOARA MARIA a fost inplinirea poporului Israel pentru ca dintrun Israelit sa nascut IISUS HRISTOS.
De asta se spune ca de la Israel va veni MINTUIREA adica se va naste dintrun om Israelit dar noi stim ca MINTUIREA ESTE DATA DOAR DE DUMNEZEU si nu poate un popor sa dea MINTUIRE nimanui.
Dar tu nu vrei sa accepti asta nu ca eu nu pot sa iti demonstrez de fapt eu nu pot sa iti demonstrez ci biblia insasi iti arata dar tu nu vrei sa vezi asta ci o tii pe a ta sau invatatura altora.