![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
FECIOARA MARIA este reprezentata si ca biserica LUI DUMNEZEU pentru ca din EA sa nascut IISUS HRISTOS asta nu inseamna ca poporul Israel nu a avut nici o contributie ci ca in FECIOARA MARIA a fost inplinirea poporului Israel pentru ca dintrun Israelit sa nascut IISUS HRISTOS. De asta se spune ca de la Israel va veni MINTUIREA adica se va naste dintrun om Israelit dar noi stim ca MINTUIREA ESTE DATA DOAR DE DUMNEZEU si nu poate un popor sa dea MINTUIRE nimanui. Dar tu nu vrei sa accepti asta nu ca eu nu pot sa iti demonstrez de fapt eu nu pot sa iti demonstrez ci biblia insasi iti arata dar tu nu vrei sa vezi asta ci o tii pe a ta sau invatatura altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Tu nu intelegi ca Hristos este considerat si fiul lui Avraam si al lui David. asta distruge argumentele tale, Hristos i-a fost promis lui Avraam cand i-a spus Dumnezeu ca din samanta lui va veni Mesia, fapt ce s-a si intamplat. De ce nu vrei sa accepti lucrurile astea afirmate de Sf Scriptura? De ce ii zice Biblia Domnului ca e fiul lui David?Sau al lui Avraam? Am senzatia ca tu vii cu invatatura altora, iei citate de la unu si de la altul si le trantesti pe forum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti sa crezi ca de fapt satan chiar poate lua forma de balaur sau de ce vrea el pina acolo ca poate sa se transforme in inger de lumina dar asta e problema ta pentru ca nu poti sa crezi. Biblia spune ca este fiul lui David sau lui Avraam pentru ca linia de singe se duce pina la ei nu ca ar fi fiu lor de asta spune IISUS ca este inainte de Avraam si David. Deci tu crezi ca IISUS nu era FIUL LUI DUMNEZEU asta vrei sa spui cind afirmi ca era fiul lui Avraam sau a lui David? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dc urmez rationamentul tau ar insemna ca nu e Fiul lui Dumnezeu ci al Mariei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cumnva tu ai talmacit singur ceea ce crezi despre apocalipsa 12 ? Acel balaur pe care til prezinta apocalipsa este talmacit in apocalipsa ce semnifica aceste capete dar noi daca o sal vedem in viziune pe satan no sati vina sa crezi ce forma are asa ca nu poti tu sa spui ca este intrun fel cind este scris ca poate sa ea multe forme. Este fiul lui Avraam fiul lui Adam fiul LUI DUMNEZEU si are ca MAMA pe FECIOARA MARIA deci TATAL este DUMNEZEU si MAMA este FECIOARA MARIA . Asa este? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si te-as ruga sa scrii totusi mai lizibil, faci f multe greseli de ortografie si mi-e greu sa te urmaresc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 01:29:52 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 11:19:24 |
Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 18.07.2008 23:42:09 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|