View Single Post
Vechi 22.06.2010, 17:32:58
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Petru nu era israelit ci crestin.
Simon insa da era israelit.
Dar tu nu poti intelege acest lucru acum .
Biserica se construeste pe oameni nu pe pamint de asta se spune in apocalipsa ca veti fi stilpi in templu.
Petru era evreu din galileea. Si era si crestin, cele 2 declaratii nu se exclud una pe alta.
Ce anume nu pot intelege? ca petru nu era evreu? asta nu am cum sa inteleg si sa accept deoarece petru era evreu indiferent de ce crezi tu.

Citat:
Ce pustia rugaciunii vezi tu ?
Nu se refera la calugari ci ca biserica la inceput a fost in pustie prin faptul ca nu era acceptata de popoare si era prigonita ear calugarii(reprezentind modul vechi al bisericii adica izolarea de restul lumiii) prin aceasta departare de lume simbolizeaza aceasta biserica
La inceput insemnand cati ani? Biserica a fost in lume, desi a suferit prigoana, dc ne gandim cum erau omorati in imperiul roman si nu numai. Ce iti spune tie Corintul, Roma, Efeseni etc? Ti se par ca ar fi biserici din pustie?

Citat:
Eu nu trag nici o concluzie cu aripile vulturului ci preotul spune asta daca ai fi citit ce am postat din talmacirile preotilor ai fi vazut .Daca ai sta si ai analiza bine ceea ce spune talmacirea preotului referitor la aripile vulturului ca ele reprezinta VT si NT ai vedea ca si tu te poti apara de rau (satan) prin acelas mod adica acceptind CUVINTUL LUI DUMNEZEU care este trecut in aceste carti care impreuna formeaza biblia.
Femeia nu s-a aparat de balaur ci a fost dusa departe de fata lui.
Stiu ca prin Cuvantul Domnului ma pot apara de cel rau si asta e scris cat se poate de clar in Efeseni 6.

Citat:
Cum poti tu sa te aperi de cel rau (satan) ?
Prin Cuvant,post si rugaciune. Si in primul rand prin mila Domnului.

Citat:
Daca ai cauta mai bine ai vedea ca poporul Israel nu a disparut cum zici tu si daca nu ma crezi intreba un Israelit.Daca faci comparatie cu celelalte popoare care erau imperii atunci putem spune ca poporul Israel nu a existat decit din anul 1948 de cind sa declarat stat independent.
poporul evreu a disparut ca si entitate politica. Statul evreu s-a reinfiintat in anul 1948.
Si a fost stat si inainte de anul 132 cand a disparut definitiv pana in 1948. Desi era sub ocupatie romana era un stat de sine statator. Avea imparat(Irod) etc.

Citat:
Semnele care sint aratate au si conotatie spirituala nu numai fizica si e greu ca noi singuri sa putem interpreta cum ne vine noua bine la credinta pe care o manifestam si care e mai mult materialista.
Explicatia pe care ti-am dat-o se potriveste contextului si mai mult de atat, istoria a dovedit-o ca reala. Insa ceea ce insinuezi tu si altii, cum ca femeia ar fi fecioara Maria, nu are acoperire nici in contextul respectiv nici in istorie.
Mai mult de atat, la momentul scrierii Apocalipsei(anul 68-69) fecioara Maria murise(in jurul anului 45). Ori cum s-ar fi putut referi profetia la Maria, cu dusul in pustie pt o vreme si jumatate de vreme, dc ea deja era moarta? Asta e o alta intrebare pe care trebuie sa ti-o pui.
Reply With Quote