![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
imi pare rau, dar atata timp cat argumentele sunt pe langa subiect nu pot fi de acord cu ceea ce spune. nu sunt robul unor explicatii, in general iau si studiez orice explicatie mi se va sa vad dc e conforma cu realitatea, nu le iau de-a gata
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Poporul Israel dupa ce a fost cucerit definit de romani a fost imprastiat in lume, au disparut ca si natie pana in 1948. Acele vremi despre care se vorbeste la asta se refera, despre perioada de pribegie a evreilor. Faptu ca spune ca e o vreme si jumatate de vremi trebuie sa te duca cu gandul la urmatorul fapt, ca femeia se va intoarce , fuga nu a fost definitiva ci doar pt o anumita perioada. Ceea ce s-a si intamplat in anul 1948,cand evreii si-au recapatat patria. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca esti ortodox si le refuzi inseamna ca ai descoperit o informatie mult mai inalta decit invatatura lasata de SF Parinti. Daca nu esti ortodox atunci inteleg dece nu poti sa accepti ca in apocalipsa 12 este FECIOARA MARIA. |
|
|||
|
|||
![]()
Cind FECIOARA MARIA a vorbit Elisaveta sa umplut de DUHUL SFINT tu ce parere ai mai este un om pe aceasta planeta care sa poata face asa ceva prin voia LUI DUMNEZEU.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand Dumnezeu e cel care a umplut-o de Duhul Sfant, nu fecioara Maria. Fecioara Maria nu putea transmite Duhul Sfant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Simon insa da era israelit. Dar tu nu poti intelege acest lucru acum . Biserica se construeste pe oameni nu pe pamint de asta se spune in apocalipsa ca veti fi stilpi in templu. Ce pustia rugaciunii vezi tu ? Nu se refera la calugari ci ca biserica la inceput a fost in pustie prin faptul ca nu era acceptata de popoare si era prigonita ear calugarii(reprezentind modul vechi al bisericii adica izolarea de restul lumiii) prin aceasta departare de lume simbolizeaza aceasta biserica . Eu nu trag nici o concluzie cu aripile vulturului ci preotul spune asta daca ai fi citit ce am postat din talmacirile preotilor ai fi vazut .Daca ai sta si ai analiza bine ceea ce spune talmacirea preotului referitor la aripile vulturului ca ele reprezinta VT si NT ai vedea ca si tu te poti apara de rau (satan) prin acelas mod adica acceptind CUVINTUL LUI DUMNEZEU care este trecut in aceste carti care impreuna formeaza biblia. Cum poti tu sa te aperi de cel rau (satan) ? Daca ai cauta mai bine ai vedea ca poporul Israel nu a disparut cum zici tu si daca nu ma crezi intreba un Israelit.Daca faci comparatie cu celelalte popoare care erau imperii atunci putem spune ca poporul Israel nu a existat decit din anul 1948 de cind sa declarat stat independent. Semnele care sint aratate au si conotatie spirituala nu numai fizica si e greu ca noi singuri sa putem interpreta cum ne vine noua bine la credinta pe care o manifestam si care e mai mult materialista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
FECIOARA MARIA este reprezentata si ca biserica LUI DUMNEZEU pentru ca din EA sa nascut IISUS HRISTOS asta nu inseamna ca poporul Israel nu a avut nici o contributie ci ca in FECIOARA MARIA a fost inplinirea poporului Israel pentru ca dintrun Israelit sa nascut IISUS HRISTOS. De asta se spune ca de la Israel va veni MINTUIREA adica se va naste dintrun om Israelit dar noi stim ca MINTUIREA ESTE DATA DOAR DE DUMNEZEU si nu poate un popor sa dea MINTUIRE nimanui. Dar tu nu vrei sa accepti asta nu ca eu nu pot sa iti demonstrez de fapt eu nu pot sa iti demonstrez ci biblia insasi iti arata dar tu nu vrei sa vezi asta ci o tii pe a ta sau invatatura altora. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Ce anume nu pot intelege? ca petru nu era evreu? asta nu am cum sa inteleg si sa accept deoarece petru era evreu indiferent de ce crezi tu. Citat:
Citat:
Stiu ca prin Cuvantul Domnului ma pot apara de cel rau si asta e scris cat se poate de clar in Efeseni 6. Prin Cuvant,post si rugaciune. Si in primul rand prin mila Domnului. Citat:
Si a fost stat si inainte de anul 132 cand a disparut definitiv pana in 1948. Desi era sub ocupatie romana era un stat de sine statator. Avea imparat(Irod) etc. Citat:
Mai mult de atat, la momentul scrierii Apocalipsei(anul 68-69) fecioara Maria murise(in jurul anului 45). Ori cum s-ar fi putut referi profetia la Maria, cu dusul in pustie pt o vreme si jumatate de vreme, dc ea deja era moarta? Asta e o alta intrebare pe care trebuie sa ti-o pui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 01:29:52 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 11:19:24 |
Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 18.07.2008 23:42:09 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|