Citat:
În prealabil postat de eclesiastul
Nu mai generaliza. In ceea ce priveste Apocalipsa am spus ca sunt simboluri si ti-am explicat ce inseamna. tu iei mot a mot cuvantul femeie dar apoi cand vii la aripile de vultur iei la figurat(simbolic) si spui ca de fapt femeia e Biserica iar aripile VT si NT. chiar tu te folosesti de simboluri dar nu iti dai seama.
Balaurul il reprezinta pe cel rau, dar nu te astepta ca Satana sa fie un balaur cu x capete.
Unde am zis eu ca Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu? Iisus, ca si om, e considerat fiul lui Avraam, al lui David etc. Hristos exista dintotdeauna, dar ca om a venit pe pamantul asta in anul 0 din era noastra si din punctul asta de vedere e fiul lui Avraam si-al lui David.
Dc urmez rationamentul tau ar insemna ca nu e Fiul lui Dumnezeu ci al Mariei.
|
Nu eau nimic motamo ci iti spun ce spune talmacirea bisericii si a SF Parinti sau tu nu asculti de biserica ci de propriile pareri .Cind tiam pus acea talmacire nu era a mea ci a bisericii care vine din vechime si cred ca stie mai bine ce inseamna semnele sau simbolurile care sint in apocalipsa.
Cumnva tu ai talmacit singur ceea ce crezi despre apocalipsa 12 ?
Acel balaur pe care til prezinta apocalipsa este talmacit in apocalipsa ce semnifica aceste capete dar noi daca o sal vedem in viziune pe satan no sati vina sa crezi ce forma are asa ca nu poti tu sa spui ca este intrun fel cind este scris ca poate sa ea multe forme.
Este fiul lui Avraam fiul lui Adam fiul LUI DUMNEZEU si are ca MAMA pe FECIOARA MARIA deci TATAL este DUMNEZEU si MAMA este FECIOARA MARIA .
Asa este?