Citat:
În prealabil postat de trifiacob
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Și tuturor credincioșilor în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, le dedic această frumoasă învățătură... iar dacă a căzut careva atunci să cânte cu mine... așa așa.
|
ba ovi eu te slut,nu te-am mai vazut demult.ba tot mare tare si frumos esti,tot te lovesc astia si tu esti tot in picioare bravo tie ba tu ai coiful lui menumorut daia esti tare,astia tot iti dau in freza si tu nu ii auzi deloc.
|
Păi ''
Nu vreau să hulesc, încerc numai să rămân cu capul pe umeri.'' spunea acest Liviu Ioan Stoiciu, iar MM bagă la înaintare mereu
argumentul ăla uns cu slănină plină de
pootoariaoariaoaria încăpâțâțânată ca să mă zăpăpăcească să cred că Liviu ar fi contra la Noul Ierusalim și apoi iar să-i credem noi musai pe aristocrații ei stiințifici, hulitori, afaceriști și lacomi... care
se închină mereu păcatelor lui nenia ca să ne asemănăm cu ei
pentru cafiaua neagră a lui tanti grijania... că cică ne ghicește de bine în zaț... și noi să punem botul musai la tot ce a ascuns ispisisikaa în nisip
de frica eretelui de pe umărul drept al lui nenia... că vria, vria, vria ceva... de la mine ca să mă facă mare.
Deci dragul meu, te salut și eu cu drag și smerenie deși habar n-am cine ești, că doar
ști că-s păcătos și uituc dar aceștia care nu cred în Cuvântul lui Dumnezeu nu în mine dau ei mereu ci în propriile lor credințe, se surpă pe ei înșiși, sufletul lor și-l pierd, mintea lor li se risipește și se împrăștie inima lor, viața le devine pustie, iar eu am tot încercat iată în zadar să-i opresc, că nu li s-a dat de sus să creadă și ei, ca să nu mai hulească... deci nu-i condamn ci îi plâng, fiindcă i-a înghițit luțifer... i-a înghițit necredința și vor orbi treptat căci despărțirea de Domnul te duce la lipsa iubirii curate... și vrând nevrând se vor umple de hulă... adică nemulțumire, îngâmfare și răzbunare din pismă pentru lăcomie căzând în deznădejde, disperare, dezbinare și dezmăț.
Spune tu ce să le mai spun? Că în inima lor nu s-a schimbat nimic, ci iată cum colega mea dușmancă MM repetă aceleași argumente unse cu slănină până în pânzele albe sperând ea că repetarea minciunii va fi socotită de cineva Adevăr... Păi doar fricoșii vor fi pavlovizați prin minciună iar unii practică autopavlovizarea... iar curajoșii nu se lasă păcăliți cu bomboane și flatări ci ei vor cunoaște Dreptatea căci nu se vor teme ca să-și recunoască vina și păcatele și nu vor fugi de frica mustrării spre îndreptare și nu-și vor ascunde capul în nisisip ci vor căuta și vor găsi răspunsul mult dorit căci vor călători cu întrebarea până la sfârșit...
Deci nu trebuie să mă lauzi pe mine că eu sigur n-am nici un merit ci... de sus se dau cele bune celor care se străduie să le ia... iar eu nici măcar nu m-am străduit să rabd ceva și iată Domnul mi le-a dat cu carul nu numai cu paharul... pentru că are milă mai multă de cei proști așa ca mine... de nevrednici... de neînțelepți...
Dar eu nu pricep de ce sunt unii atât de înverșunați împotriva Cuvântului lui Dumnezeu? Să aibă ei ceva păcate atât de grele încât cred că nu mai au întoarcere? Sau pur și simplu nu vor să mai creadă căci s-au săturat... Păi sigur că da, căci dacă ei s-ar încumeta să creadă, atunci credința lor cere o viață conform cu ea, și ei vor probabil să se distreze în gLume la nesfârșit deci n-au nevoie de Credință... Păi cine nu le dă lor libertatea asta? N-au decât să facă ce poftesc, dar pentru ce nu încap ei unii de alții? Nu știu, probabil e duhul minciunii măririi de sine care-i bântuie și nu-i lasă spre umilință ci le insuflă se voiască mereu un soi de răzbunare hulitoare... le place mai mult cruma duhovnicească și funcția de călău simpatic și fascinant ca vătaf pe domeniul lui nenia decât cea de măgăruș tăcut sub povară... deci precis nu vor să mai asculte... dar e treaba lor că eu nu vreau să asculte ei ci aș vrea să pot să ascult eu însumi... că mântuirea mea o caut și nu supunerea lor sau a altora...
Deci dragul meu, te salut și sper să te văd mai sus decât mine căci habar n-am cine ești dar cu siguranță ești mai înțelept ca și mine, eu marele păcătos mirean din poBor, tânărul moșul putregaiul mânca v-ar raiul.