View Single Post
Vechi 24.06.2010, 09:28:52
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
gavriil
Ce spune Ingerul Gavriil Fecioarei Maria cind se arata ?
Cind apostolii botezau cu Duh Sfint cine dadea Duhul Sfint, apostolii sau Dumnezeu ?

gavriil Este posibil ca si prin Fecioara Maria sa fi putut da Dumnezeu Duhul Sfint Elisavetei si pruncului ?

Parca ar fi raspuns un protestant aici...si indaratnicie si discriminare.

....

trebuia sa apara si unu care sa acuze.... zi-mi si mie te rog unde am aratat indaratnicie si discriminare? Faptu ca nu accept o explicatie care contine contradictii nu inseamna ca sunt indaratnic.

Citat:
Dea dreapta si dea stinga lui Iisus Hristos Dumnezeu,in Imparatia Cerurilor, stau Fecioara Maria,Maica lui Dumnezeu si Sfintul Ioan Botezatorul...de aceea le si raspunde Dumnezeu Sfintilor Apostoli ca nu le este dat lor aceste locuri...

...
Citat:
37.Iar ei I-au zis: Dă-ne nouă să ședem unul de-a dreapta Ta, și altul de-a stânga Ta, întru slava Ta.
...
40. Dar a ședea de-a dreapta Mea, sau de-a stânga Mea, nu este al Meu a da, ci celor pentru care s-a pregătit.

Marcu,cap 10
De unde tragi concluzia ca acele locuri sunt pt Sf Maria si Ioan Botezatorul? De ce nu spune Domnul Iisus clar "..nu este al Meu a da, ci sunt ale Mariei si Ioan".
Un alt lucru care iti contrazice teoria e urmatorul: in intreaga Sf Scriptura la dreapta lui Dumnezeu e locul credinciosilor iar la stanga e locul necredinciosilor. Iti dau doar un exemplu din Matei 25:

"Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale.
Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre.
Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.
Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
.......
Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. "

Dupa cum vezi locul de la stanga nu era pregatit nici pt Maria nici pt Ioan, ci era pregatit pt cei care vor fi condamnati la iad.
Invatura Domnului este aceea ca in cer nu este o ordine ierarhica, si ca unul e mai important decat altul. De vreme ce is in cer inseamna ca Hristos a murit pt acele persoane facandu-le la fel de importante in ochii lui Dumnezeu. Numai noi oamenii incercam sa facem ierarhii in Imparatia lui Dumnezeu, dar Dumnezeu nu o face.
O sa spui ca nu se poate ca toti, indiferent de ce au facut pe pamant, sa fie la fel de importanti. Dc in ochii lui Dumnezeu toti sunt la fel de importanti asta nu inseamna ca toti vor primi aceleasi rasplati. Fiecare va primi o rasplata in functie de ce a facut pe pamant, si aici difera lucrurile de la om la om.
Reply With Quote