View Single Post
Vechi 05.05.2007, 10:21:42
Democritis Democritis is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IC
Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Democritis
a deveni europeni nu insemna ca trebuie sa renuntam la credinta noastra, si nimeni nu o cere.
Cat de fals.
Stii ce e culmea? Ca ne place sa credem asta, dar din pacate se lucreaza adanc la inlaturarea crestinismului si ne vom trezi cand e prea tarziu, daca ne vom trezi.
Lupta contra crestinismului a avut loc de mult timp. Si pe vremea comunismului, sau a monarhie etc...
Gasesc o exagerare a spune ca EU ar dori sa distruga crestinismul. Exista elemente in randul EU care doresc acest lucru? Da. (cel rau este peste tot)
Insa a spune absolut ca intregul EU ar dori acest lucru... Nu arata decat o putina cunostere a EU. Exista liberari dar exista si conservatori. Cred ca var place ce spun unii politiceni din EU.
Nu stiu ce ati vrut sa spuneti cu prea tarziu si cam ce ar trebui sa facem ca sa ne trezim... Credinta nu poate piere, deoarece Dumnezeu e atotputernic, nu stiu deunde aceste semnale de panica ca crestinismul poate pierde...
Va dau dreptate ca credinta oamenilor crestina poate pierde, insa asta nu se va datora nici EU, nici altcuiva, ci doar propiei vine.
Daca esti credincios si in plina comuniune cu Dumnezeu, crezi ca va putea careva sa iti ia credinta?

Reply With Quote