![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Democratis:Uitativa pe acest forum la ce scriu uni in directia homosexualilor, uitativa la credinciosi adepti ai extreme drepte politice. Uitativa la ce fel de ortodoxie agresiva si violenta se prezinta pe forumul Schitul Darvari (asa ca sa ma refer la o institutie a Biserici ortodoxe). Am auzit destule predici cu pledarea violentei in numele aparari credintei la uni preoti ,din pacate
Cu tot respectul pentru tine ca fiinta umana, trebuie sa-ti spun ca ortodoxia nu are cum sa fie nici agresiva si nici violenta, dar este ferma in ceea ce priveste abaterilie de la dreapta credinta, multe la numar, printre care homosexualitatea, de care tocmai pomenesti. Vremurile sunt de asa natura, incat trebuie sa te tii bine de ceeea ce e adevarat, pentru a nu aluneca pe panta gresita. In cazul in care mantuirea iti spune ceva. Daca gandul la mantuire nu trezeste nimic in sufletul tau, atunci ori ca-i alba, ori ca-i neagra, tot una e. Oare pe ce pozitii trebuie sa te situezi pentru a percepe ortodoxia este agresiva si violenta? Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
traditie, cozia, clausemi fac parte dintr-o factie de extrema dreapta. eu sunt liberal. vom avea mereu probleme de punere de acord.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii ce e culmea? Ca ne place sa credem asta, dar din pacate se lucreaza adanc la inlaturarea crestinismului si ne vom trezi cand e prea tarziu, daca ne vom trezi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu tot respectul pentru dv. :) Era vorba de interpretarea ortodoxie decatre uni, nu era vorba despre descrierea ortodoxiei. Iar aceasta interpretare am numito agresiva si violenta. Pe acest forum,de exemplu, cand unul scrie ca a batut un homosexual ce e? nu e agresivitate? nu e violenta? Iar fermitate, nu insemna ca luptand contra pacatului va trebui sa ucizi si omul odata cu pacatul. Imi pare rau de ce interpretare ati dat la cele scrise de mine. Ortodoxia nu e agresiva si violenta, o repet inca odata, ci interpretarile facute de unii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intodeauna voi contrazice extremele din ambele tabere. Asa ca de uni voi fi declarat ecumenist, de alti de extrema dreapta. De exemplu acuma, gasesc destul de extrem caracterizarea dv., ca toti care isi apara credinta sunt de "factie de extrema dreapta" . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gasesc o exagerare a spune ca EU ar dori sa distruga crestinismul. Exista elemente in randul EU care doresc acest lucru? Da. (cel rau este peste tot) Insa a spune absolut ca intregul EU ar dori acest lucru... Nu arata decat o putina cunostere a EU. Exista liberari dar exista si conservatori. Cred ca var place ce spun unii politiceni din EU. Nu stiu ce ati vrut sa spuneti cu prea tarziu si cam ce ar trebui sa facem ca sa ne trezim... Credinta nu poate piere, deoarece Dumnezeu e atotputernic, nu stiu deunde aceste semnale de panica ca crestinismul poate pierde... Va dau dreptate ca credinta oamenilor crestina poate pierde, insa asta nu se va datora nici EU, nici altcuiva, ci doar propiei vine. Daca esti credincios si in plina comuniune cu Dumnezeu, crezi ca va putea careva sa iti ia credinta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)blind
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 14.10.2012 02:42:05 |
Scoaterea religiei din scoli | bogdani | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 1172 | 16.09.2011 16:35:30 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|