Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Ar trebui sa te angajezi realizator de emisiuni la OTV.
Te incadrezi perfect in profil.
|
Păi tocmai că nu sunt valabile axiomele și nici dacă preiei un profil al lor, așa cum ți-am arătat mai sus cu golurile și cu tuburile golite de conținut.
Și ce aș putea eu realiza la OTV și ce e în neregulă cu realizatorii de la OTV? Sau de ce crezi că aș dori să mă angajeze cineva? Crezi că mă ocup cu vrăjeli sau am nevoie de reclamă ca să fraieresc fraierii ca să le iau banii? Păi nu vezi că tocmai că v-am ferit de vrăjelile științificilor ca Euclid sau alții ca mine care au postulat niște mari minciuni zicând că axiomele lor explică realitatea Creației?!. Deci eu nu ca să vă înșel am scris ci viceversa ca să ieșim din minciuni. Ca să pricepeți că la Facere nu e vorba de minciuni cum demonstrează ei, cei ce au născocit dumnezei mincinoși și spații false și universuri și modelări absurde din tot felul de noțiuni greșit observate și ca să pricepeți că au fost niște mincinoși sărmani ce s-au autoînșelat și au înșelat întreaga gLume... Și cu asta se ocupă toți vechii și noii teoreticieni ai gLumii care în decursul timpului au născocit tot felul de lucruri absurde pline de proprietăți și calculele... și dacă te iei după ei te apuci și faci calculele până căpiezi ca să te dai împreună cu ei bun pe la OTV, un aristocrat știutor... da, știi să minți folosindu-te de calcule infernale. Iată că le-am dat viteză cu ajutor de sus de la Dumnezeu demonstrându-le riguros că se înșală în axiomele și postulatele lor cusute cu ață albă și infinită și eu nu vreau să mă cred vrednic împreună cu ei. Ci eu mă consider nevrednic și sunt un biet păcătos fără pretenții de a aparea la OTV sau altundeva pentru o nimica toată căci nimic util n-am făcut nimănui, ci doar Domnul dăruie de sus câte o mână bună ca să ieșim din mocirlă.