View Single Post
Vechi 25.06.2010, 22:00:39
vlad-c vlad-c is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Vlad, exista resurse suficiente pentru cei care vor sa afle despre evolutionism sau despre Dumnezeu.
Sunt de acord cu tine, dar ce legatura are cu ceea ce am spus eu?

Cred e foarte posibil sa nu ma fi exprimat cum trebuie si am lasat sa se inteleaga altceva.

Eu nu am spus nimic in favoarea niciunui aspect, nici legat de crestinism nici de evolutionism. Eu nu inteleg de ce trebuie sa se certe si sa se jigneasca reciproc. Ma doare pe mine. Si ma doare si mai tare cand constientizez despre ce e vorba: crestinism sau evolutionism. Plus ca, daca unul sustine o idee, celalalt sustine cealalta idee, in modul in care se comporta (si continua sa se comporte, fiecare sperand sa 'castige') nu pierd amandoi? Nu demonstreaza exact contrariul ambelor concepte, om crestin sau om evoluat?

Cand este vorba de o idee care aparent atenteaza la crestinism (nu are legatura cu subiectul de acum), ne unim si aruncam cu pietre, dar cand doi frati dintre noi se cearta, de ce stam si nu incercam sa ii despartim si impacam?

Iar dupa parerea mea, o scuza nu e o scuza daca este de forma "Imi cer scuze, dar tot tu esti vinovat"
Reply With Quote