View Single Post
Vechi 28.06.2010, 21:54:46
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
te inseli, dar ma rog, asta ai fost tu invatata. cu ce crezi ca il ajute pe un "sectar" faptul ca face adepti? ce-ar avea de castigat? Si aici nu ma refer la martorii lui Iehova care considera ca sunt mantuiti daca aduc cati mai multi oameni la iehovism. In nici un cult NP nu sunt fortati membrii ca sa aduca adepti. Cei ce o fac o fac pt Domnul Iisus care a spus sa propovaduim Evanghelia oricarei fapturi. Ai fi surprinsa sa vezi cati romani habar nu au ce zice Evanghelia desi se considera crestini.
fata de sectari, in familiile ortodoxe nu se face spalare de creier. nimeni nu m-a invatat, doar viata. asta ma intreb si eu, la ce-i ajuta sa-i sminteasca pe altii? or avea un plan de realizat, din placere diabolica, cine stie.... sunt multi care doar s-au nascut ortodoxi si nu stiu nimic din Sfanta Scriptura, deci nu sunt surprinsa. eu nu spun ca cineva-i forteaza, se auto sesiseaza singuri sau ii apuca nu-s ce probleme si trebuie neaparat se-i termine psihic pe altii. pe mine ma deranjeaza sa fiu trasa de maneca si sa mi se spuna care-i adevarul, eu proasta sunt dupa cu pluta, merg pe o cale gresita si trebe musai sa fiu trezita .... mi-e sila ca trebie sa spun ca sunt ortodox practicant de mai mult de 3 ori. e chinuitor.....
eu nu ma apuc sa intru la sectari si sa dau cu barda, nici sa-i luminez. as deschide gura daca intradevar vor sa gaseasca niste raspunsuri, in rest e pierdere de timp.