![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Să continuăm, domnule tricesimusquintus, de unde rămăsesem:
Citat:
Citat:
Dar să revenim: din faptul că Petru dorește să facă colibe și le mai și repartizează, nu putem trage, în mod licit, concluzia că Moise fusese înviat cu trupul. Desigur că sunteți la curent cu expresia, folosită chiar de Domnul, de "casa Tatălui meu" (Luca 2:49 de exemplu). Pe de altă parte, sper să îmi dați dreptate că "Tatăl" este duh pur. Prin urmare, duhurile au și ele "casele" lor. Dacă asta este valabil pentru un duh despre care știm că este omniprezent, precum cel al Tatălui Ceresc, cu atât mai valabil este pentru duhuri care nu au asemenea atribut.
|
||||
|
||||
![]()
avand in vedere ca nu-ti povestesc un sf, nu par si sunt foarte convinsa de ceea ce spun... partea cu contrazicerea ramane la latitudinea ta.
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere ca daca ti s-au pripasit doua martore pe la usa ai concluzionat ca asa trebuie sa fie toti cei 500 milioane de protestanti si astfel consideri ca stii totul despre ei, imi dau seama cam cat de obiectiv gandesti...In plus numesti "sectant " tot ceea ce nu stii ce denumire are...si cei pe care tu nu stii sa-i denumesti nu sunt deloc un tot unitar. Personal ma straduiesc sa nu te confund cu vecina mea ortodoxa care ...nici nu vreau sa spun ce face...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca sa ajungi Acolo trebuie sa te increzi in Domnul Iisus. El este Calea catre Dumnezeu. Milostenia e buna dar nu te mantuie. Poti face fapte bune si sa traiesti in pacat. In cazul asta ce se intampla? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by zorobabel; 28.06.2010 at 21:40:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sectant este cel care nu este ortodox, deci stiu ca sunt ba penticostali, ba adventisti, ba mormoni, ba anglicani, ba puciosi, ba evanghelisti, ba darwinisti, ba luterani, ba baptistii, ba charismatici, ba unitarieni, ba martorii lui iehova, ba.... si tot asa.... daca tii mortis pentru tine personal ti-i scriu pe toti. poti sa ma confunzi cu cine vrei, si poti sa spui si ce face, ca-ti spun si eu ce fac sectarii... chiar daca deja mi s-a facut parul maciuca....deci... cum spuneam ramane la aprecierea ta. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() eu nu ma apuc sa intru la sectari si sa dau cu barda, nici sa-i luminez. as deschide gura daca intradevar vor sa gaseasca niste raspunsuri, in rest e pierdere de timp.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
eu n-am treaba cu sectarii atat timp cat nu se leaga de credinta mea si nu incearca sa-mi bage in cap sectaria lor, fara sa-i intreb ceva, sau macar sa ma arat interesata.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|