View Single Post
Vechi 29.06.2010, 23:04:20
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Fata draga , capul sus - ochii si inima spre cer !

Ai 25 de ani ...atat de tanara si crezi ca amanarea licentei este un capat de tara ? nicidecum ! Iti inteleg amaraciunea dar , asta e .

Multumeste Domnului ca esti sanatoasa , ca ai o familie care te-a sustinut si ..mergi mai departe. Nu-ti spun vorbe goale ,
sunt mama , am puiul cel mare de 29 de ani , peste trei luni voi fi bunica asa ca , stiu ,, multe ,, ca sunt batrana !!
Si de-ai fi fata mea , tot asa ti-as spune .
Nu poti sa-ti dai licenta -Doamne ajuta ! - asta-i necaz ? nimica toata !

Incercarile vietii vin si trec si noi , cu credinta si speranta in ajutorul lui Dumnezeu , trebuie sa le facem fata.
Vei lua acel examen , intre timp cauti de lucru ca doar nu o sa stai acasa si la anul cand va fi vremea , dai licenta !
vezi ce simplu e...
de maine , cauti ceva de lucru ... sa nu te mai simti ,,parazit ,, ( ce cuvant urat ! )
Trebuie sa gasesti ceva ! si , mai vb dupa aceea .
Pana atunci , toate bune si ... peste un an ,,necazul ,, asta o sa-ti para un ..ne vei spune tu , ce .

Doamne -ajuta!

P.s. ai citit ce-a scris cer_indurare ? acolo necaz , mare de tot ..si nici acolo ! Totul are o rezolvare ..

Va multumesc din tot sufletul pentru incurajari!!!!!!!! Este singurul lucru de care am nevoie acum si de putere de la Dumnezeu ca sa ma ridic. Dumnezeu sa va dea sanatate.
Reply With Quote