![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fata draga , capul sus - ochii si inima spre cer !
Ai 25 de ani ...atat de tanara si crezi ca amanarea licentei este un capat de tara ? nicidecum ! Iti inteleg amaraciunea dar , asta e . Multumeste Domnului ca esti sanatoasa , ca ai o familie care te-a sustinut si ..mergi mai departe. Nu-ti spun vorbe goale , sunt mama , am puiul cel mare de 29 de ani , peste trei luni voi fi bunica asa ca , stiu ,, multe ,, ca sunt batrana !! Si de-ai fi fata mea , tot asa ti-as spune . Nu poti sa-ti dai licenta -Doamne ajuta ! - asta-i necaz ? nimica toata ! Incercarile vietii vin si trec si noi , cu credinta si speranta in ajutorul lui Dumnezeu , trebuie sa le facem fata. Vei lua acel examen , intre timp cauti de lucru ca doar nu o sa stai acasa si la anul cand va fi vremea , dai licenta ! vezi ce simplu e... de maine , cauti ceva de lucru ... sa nu te mai simti ,,parazit ,, ( ce cuvant urat ! ) Trebuie sa gasesti ceva ! si , mai vb dupa aceea . Pana atunci , toate bune si ... ![]() Doamne -ajuta! P.s. ai citit ce-a scris cer_indurare ? acolo necaz , mare de tot ..si nici acolo ! Totul are o rezolvare ..
Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! Last edited by sia; 29.06.2010 at 22:21:41. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poti sa ai o masina scumpa ? | Daniel_7 | Generalitati | 302 | 20.05.2013 14:01:11 |
Ce rugaciuni sunt recomandate cand nu poti dormi ? | anisoara | Generalitati | 13 | 16.07.2012 22:00:33 |
Ce simti tu cand te gandesti la...? | tigerAvalo9 | Generalitati | 39 | 13.12.2010 19:47:06 |
cum te simti cand ti se citeste slujba de dezlegar | annan | Vrajitoria | 24 | 16.10.2010 07:48:34 |
poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 10:19:48 |
|