Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2010, 22:18:35
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Cu nadejde in Domnul , vei trece peste toate !

Fata draga , capul sus - ochii si inima spre cer !

Ai 25 de ani ...atat de tanara si crezi ca amanarea licentei este un capat de tara ? nicidecum ! Iti inteleg amaraciunea dar , asta e .

Multumeste Domnului ca esti sanatoasa , ca ai o familie care te-a sustinut si ..mergi mai departe. Nu-ti spun vorbe goale ,
sunt mama , am puiul cel mare de 29 de ani , peste trei luni voi fi bunica asa ca , stiu ,, multe ,, ca sunt batrana !!
Si de-ai fi fata mea , tot asa ti-as spune .
Nu poti sa-ti dai licenta -Doamne ajuta ! - asta-i necaz ? nimica toata !

Incercarile vietii vin si trec si noi , cu credinta si speranta in ajutorul lui Dumnezeu , trebuie sa le facem fata.
Vei lua acel examen , intre timp cauti de lucru ca doar nu o sa stai acasa si la anul cand va fi vremea , dai licenta !
vezi ce simplu e...
de maine , cauti ceva de lucru ... sa nu te mai simti ,,parazit ,, ( ce cuvant urat ! )
Trebuie sa gasesti ceva ! si , mai vb dupa aceea .
Pana atunci , toate bune si ... peste un an ,,necazul ,, asta o sa-ti para un ..ne vei spune tu , ce .

Doamne -ajuta!

P.s. ai citit ce-a scris cer_indurare ? acolo necaz , mare de tot ..si nici acolo ! Totul are o rezolvare ..

Last edited by sia; 29.06.2010 at 22:21:41.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poti sa ai o masina scumpa ? Daniel_7 Generalitati 302 20.05.2013 14:01:11
Ce rugaciuni sunt recomandate cand nu poti dormi ? anisoara Generalitati 13 16.07.2012 22:00:33
Ce simti tu cand te gandesti la...? tigerAvalo9 Generalitati 39 13.12.2010 19:47:06
cum te simti cand ti se citeste slujba de dezlegar annan Vrajitoria 24 16.10.2010 07:48:34
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48