View Single Post
Vechi 01.07.2010, 20:38:09
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
Vad ca o ti pe a ta. dar ti-am mai spus, nu tine!!!! dar nu-i nimic ..... am rabdare... asa.... dezaprob sectarii care smintesc oamneii, si care aduc invatatura sectei lor, ca si cum ar fi Cuvantul Domnului.
"Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh,
Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului"

Nu prea ai ce interpretare sa dai aici, e negru pe alb.

Citat:
mda.. tu unde te regasesti in citatul care l-ai dat? citind ce ai citat, nu ti se face asa un pic de rusine sau macar jena, ca in spatele a ceea ce a spus Isus, te pitesti si tu? hai sa hatuim, sa dam buzna in numele Domnului, ....
Nu am zis sa dai buzna, ci pur si simplu sa vestesti Evanghelia, lucrul asta se poate face si in parc se poate face oriunde. Eu ma bucur ca am avut harul de a vesti Evanghelia si altora, nu am de ce sa ma pitesc. Si nu am batut pe nimeni, nu am intrat cu forta la nimeni in casa, astea sunt povesti de adormit copii.

Citat:
vad ca te tot invarti in jurul cozii, da' uite eu-s fata buna si iti mai repet, pana pricepi..... Apostolii nu fortau, nu sileau, nu obligau, nu minteau, nu se furisau, nu erau sectari.... iar asta se intampla acum 2000 de ani. aaaa... stai sa-ti spun, noi suntem in secolul XXI si daca n-ai aflat, toti stim de Isus, de Sfintii Parinti si de Sfanta Traditie, nu trebuie tu sa vii sa ne spui, ca stim. nu mai este nevoie sa-mi intri in casa ca sa-mi spui, pe bune. chiar nu te forta, nu esti acum 2000 de ani in urma cand nu se stia de Isus.
Nu zice nimeni sa fortezi, sa obligi, sa minti, ci pur si simplu sa vorbesti despre Dumnezeu.
Crezi tu ca se stie, sunt oameni care nu au auzit niciodata adevarata Evanghelie, si aici ma refer si la romani dar in special la triburi de prin africa si america de sud. Nu mai generaliza ca stiti toti, vorbeste in dreptul tau. Betivul de la coltul strazii stie? Fetele de 17-18 ani care avorteaza oare stiu? Raspunde-ti singura la intrebarile astea.

Citat:
pai vezi, nu este conceptia noastra, este conceptia voastra ca desconsierati Sfintii si pe Maica Domnului... ai vazut ca te-ai prins...alta raportare.... si de aici vad o carare care duce in sens invers.
Alta raportare nu inseamna ca nu ii respectam, ci ca nu ne inchinam deoarece asta spune Dumnezeu, numai Lui sa ne inchinam. Nu vad cu ce gresesc daca ma inchin numai lui Dumnezeu, lasa-l pe El sa ma judece.

Citat:
uite, tot asa din prea marea dorinta de a te lumina, aici este vorba despre secte si culte ca sa discute ortodoxii si sa ia aminte, nu sa-si faca sectarii cuib.
daca provii dintr-o famile de ortodoxi practicanti as banui ca stii ceva, dar daca provii dintr-o familie de ortodoxi doar prin botez, nu stii nimic. mi-e si frica sa te intreb daca te-ai rebotezat, adica daca te-ai lepadat. nu trebuie sa raspunzi, ca deja ma ia cu frig.
M-am rebotezat, primul botez nu l-am facut eu ci am fost botezat fara consimtamantul meu. Ca sa nu mai spun ca nasii au divortat, el avea amanta, ea era betiva....Adica cei care ar fi trebuit sa ma conduca pe calea credintei...
Sa nu te ia cu frig ca nu are de ce, am facut ceea ce trebuia facut.