![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului" Nu prea ai ce interpretare sa dai aici, e negru pe alb. Citat:
Citat:
Crezi tu ca se stie, sunt oameni care nu au auzit niciodata adevarata Evanghelie, si aici ma refer si la romani dar in special la triburi de prin africa si america de sud. Nu mai generaliza ca stiti toti, vorbeste in dreptul tau. Betivul de la coltul strazii stie? Fetele de 17-18 ani care avorteaza oare stiu? Raspunde-ti singura la intrebarile astea. Citat:
Citat:
Sa nu te ia cu frig ca nu are de ce, am facut ceea ce trebuia facut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Intr-adevar, o mare parte a celor ce se numesc nasi au doar rol decorativ, nu isi indeplinesc rolul lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uite ca sa nu te tin in suspans... si betivul si fata care avorteaza stiu de Dumnezeu si stiu ca e pacat ce fac... unii pot fi ajutati altii nu, dar pot fi ajutati, fara sa fie indoctrinati si rebotezati de sectanti. eu macar vorbesc in drepul meu, nu ma ascund dupa cuvintele Domnului. pai ce eu te judec? eu iti spun ce gandesc si ce cred. mie doar mi-e mila de tine, si esti un exemplu pentru ortodoxi de : asa NU. vad ca tu iti judeci nasi. pai daca m-as fi lepadat de credinta mea, doar pentru atat...... sa nu dau cu parul, e doar o supozitie, cred ca tu ca si trice (ortodox devenit adventist) nu ati miscat nici un deget pentru credinta in care v-ati nascut, a fost suficient ca la prima adiere de vant sa va lepadati. ti-am spus e doar o parere. ![]()
Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Last edited by anaana71; 01.07.2010 at 21:03:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Desigur, daca au nevoie ar trebui sa caute, nu? Ce ne intereseaza pe noi? Ei cauta, saracutii, dar negasind pe nimeni care sa le dea raspunsuri ajung inevitabili la sectari. Din nou vei zice ca asta e problema lor, ca nu au fost credinciosi...Normal ca nu au fost credinciosi, de aceea cautau credinta, dar noi cum am fost daca ne-a pasat mai mult de ce face Mauricio si Maria decat de semenii nostri? Eu imi fac mataniile in liniste , plus 50 de cruci pe zi, merg la spovedanie si il incarc pe preot cu pacatele mele facute zilnic...si sunt credincioasa. Restul...duca-se... Asta inseamna credinta?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 01.07.2010 at 21:12:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta in viziunea lui Hristos inseamna ceea ce facea El si apostolii. Studiaza. Credinta inseamna sa cunosti vocea Pastorului cel bun si sa mergi dupa El in fiecare zi, sa faci totul pentru El si sa nu-ti mai pese de confortul tau. Sa te sacrifici si sa cauti neincetat sa-L faci sa se bucure. Credinta inseamna sa nu mai fii al tau, ci al Lui.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu........
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ei, nici nu mai apuca sa caute, au latii grija sa-i sminteasca. daca tineti atat de mult la ortodoxi, cand vine un debusolat, si vrea sa afle raspunsuri, fiti buni si spuneti-le sa ia legatura cu preot, sau poti sa ne intrebi pe cei de pe site si le recomandam noi.... uite aici marinimie si iubire . oricum sper ca nu te apuci sa-mi spui povestea lacrimogena in care ortodoxul ratacit n-a gasit cuvantului Domnului in biserica ortodoxa, ci doar la voi... credinta o are fiecare in suflet nu stiu daca se masoara in ceva. multi se cred credinciosi dar se inscriu in cuvintele parintelui Arsenie Papacioc: Pravila-pravila, tipic-tipic si la inima nimic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Statistica o am din surse ortodoxe. Si sunt chiar marinimoasa, am mai pus ceva procente de la mine. ![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|