Citat:
În prealabil postat de zorobabel
pur si simplu sa vestesti Evanghelia, lucrul asta se poate face si in parc se poate face oriunde. Eu ma bucur ca am avut harul de a vesti Evanghelia si altora, nu am de ce sa ma pitesc.
|
Cum vestesti Evanghelia avand in vedere ca oamenii zilelor noastre fac de multe ori un pas inapoi cand aud de religie? Inca ceva. Cum faci distictie intre Evanghelie si invatatura bisericii pe care(eventual) o reprezinti? Este aceasta invatatura completa sau mai poate suferi unele adaugiri pe parcurs?
Citat:
Crezi tu ca se stie, sunt oameni care nu au auzit niciodata adevarata Evanghelie, si aici ma refer si la romani dar in special la triburi de prin africa si america de sud. Betivul de la coltul strazii stie? Fetele de 17-18 ani care avorteaza oare stiu?
|
Esti convins ca aceea pe care o propovaduiesti e adevarata Evanghelie? In ce consta ea? Aceia pe care ii mentionezi s-ar putea sa nu stie de Evanghelie, dar nici dar daca ar auzi-o nu exista garantia ca s-ar schimba ceva. Cert este ca betivul stia inainte se apuce de acest obicei ca e rau sa bei, iar cine face avort stie ca nu e ceva in regula, daca nu cumva devina si asta obicei, devenind astfel "acceptabil"
Citat:
Alta raportare nu inseamna ca nu ii respectam, ci ca nu ne inchinam deoarece asta spune Dumnezeu, numai Lui sa ne inchinam. Nu vad cu ce gresesc daca ma inchin numai lui Dumnezeu, lasa-l pe El sa ma judece.
|
Poti sa imi spui cum anume te inchini lui Dumnezeu? Nu te-as fi intrebat daca nu ai fi spus tu insuti ca faci asta.
Citat:
M-am rebotezat, primul botez nu l-am facut eu ci am fost botezat fara consimtamantul meu. Ca sa nu mai spun ca nasii au divortat, el avea amanta, ea era betiva....Adica cei care ar fi trebuit sa ma conduca pe calea credintei...
|
Intr-adevar, o mare parte a celor ce se numesc nasi au doar rol decorativ, nu isi indeplinesc rolul lor.