În prealabil postat de o copila
Multumesc tuturor pentru raspunsurile primite, astept si altele. Stiam ca daca ma destainui unei persoane care nu ma cunoaste, va fi franca, nu va tine cu mine si imi va spune parerea sa.
Dupa citirea mesajelor am hotarat urmatoarele:
1. post si spovedanie - sunt urgente si imperios necesare. adevarul e ca ne-am cam departat amandoi de Biserica si de Dumnezeu, mai ales dupa ce am nascut. cred ca a fost o provocare foarte mare pentru noi nasterea fetitei, si chiar daca ne-o doream nu erm pregatiti. Sper sa nu esuam.
2. sa avem acelasi duhovnic - in prezent mergem la duhovnici diferiti, adica mergeam. Se poate sa trec la alt duhovnic? (nu stiu daca exprimarea este cea mai bine aleasa) Cred ca un duhovnic care ne stie pe amandoi, adica ne stie destainuirile, ne va da sfaturi bune.
3. sa ma detasez de situatie si sa privesc putin din afara - nu stiu cum sa o fac dar gasesc eu o cale. Nu sunt nici eu o sfanta, am si eu "piticii" mei. poate trebuie sa schimb si eu cate ceva.
4. sa petrecem mai mult timp impreuna - nici nu imi mai aduc aminte cand am iesit, doar noi doi, in oras. Mereu pe fuga, hai la plimbare cu a mica, hai la cumparaturi, hai la baie, fa-i mancare, schimb-o, vezi ca plange, etc etc.
5. sa ne facem un program saptamanal, scris, cu sarcini si indatoriri - ca sa nu zica nici unul ca nu e treaba lui asta
Si nu in ultimul rand pusculita. Care greseste, plateste.
Eu m-am oprit la 5, pentru ca astea imi vin acum in minte. Daca mai aveti propuneri si sugestii, va rog.....
Doamne-ajuta!
|