View Single Post
Vechi 10.07.2010, 07:32:16
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerinul Vezi mesajul
Nu cred ca o fundatie este solutia, desi Doamne ajuta sa fie una receptiva! Eu am lucrat mai demult la o fundatie unde primeam zeci, chair sute de scrisori zilnice cu cazuri care mai de care mai socante. Ce alegi intre o fetita desfigurata cu 3 luni de a trai, o mama bolnava de leucemie care are nevoie de transplat urgent si o persoana care nu are adapost? Deveneam aproape imun, un caz fericit era cel in care cineva avea cancer/leucemie si mai avea o gramada de trait...cam 2 ani.
Vreau sa zic ca fundatiile sunt asaltate de cereri si, din pacate, multe din persoanele ce solicita ajutorul sunt dubioase si se dovedesc a fi un esec ajutorul pe care il primesc.
Am mai incercat anul trecut sa obtin o finantare pentru cineva cu o operatie, si in cel mai bun caz mi s-a trantit usa in nas politicos.
Eu as merge pe calea Bisericii pentru ca, sa analizam pragmatic:nu are o familie in intretinere si nici nu este bolnav in faza terminala; iar in acest sens o parohie s-ar putea ocupa de el cu un loc unde sa se adaposteasca si sa ajute la treburi cotidiene din parohie,mai ales ca este tanar, iar eventual sa primeasca si niste banuti pentru asta.
In concluzie cred ca solutia mai simpla ar fi de a vorbi la o Biserica din apropiere.
Ma gandesc ca ai dreptate in privinta fundatiilor,insa trebuie incercat...niciodata nu poti sti de unde se deschide o usa.
M-am gandit si la varianta cu biserica,dar nu stiu unde ar putea fi primit,de asta aveam nevoie de niste recomandari.
Nu pot veni eu pur si simplu sa ma duc la Manastirea Sinaia,spre exemplu,sa ii rog sa primeasca sa stea acolo ca nu are unde locui.Nu ma cunoaste nimeni si ca el sunt multi altii pe strazi.Mi-ar trebui cineva care sa puna o vorba buna.